Ce patesti daca iti parchezi ilegal caruta. Primaria Oradea le-a facut o bucurie cailor

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32
caruta tractata Oradea

“Hingherii de masini” nu ridica doar autoturisme. A descoperit-o pe pielea lui un oradean care si-a parcat unde nu trebuie caruta

Imaginile ne-au fost trimise de un utilizator www.stirileProTV.ro, care spune ca “dispozitia de ridicare a fost data de catre Politia Locala Oradea”, dupa care caruta ar fi fost dusa la depozitul firmei care se ocupa cu astfel de ridicari, de unde proprietarul o poate ridica daca achita taxa de 300 de lei. Nu am aflat unde sunt caii care au tractat caruta pana acolo si daca ei pot fi sau nu ridicati in caz ca sunt gasiti priponiti ilegali.

Intrebarea e cum isi va ridica omul vehiculul: va veni calare si apoi va inhama calul la ea? Si, de asemenea, ce se va intampla daca nu o ridica, dat fiind ca s-ar putea sa nu considere ca merita 300 de lei? Potrivit primariei, “in situatia in care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de detinatorul legal, dupa expirarea unui termen de 10 zile de la data anuntului, acesta va trece in domeniul privat al unitatii administrativ-teritoriale, respectiv Consiliul Local al Municipiului Oradea, liber de orice sarcini si va fi valorificat in conditiile legii”. In concluzie, se pare ca Primaria Oradea tocmai s-a ales cu o caruta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO