Cand au iesit din club erau atat de beti incat au ajuns din greseala in Siria. Care era de fapt destinatia tinerilor

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
cei trei tineri

Trei tineri britanici aflati in vacanta in Cipru au trecut prin aventura vietii lor atunci cand proaspat iesiti din club, au gresit vaporul in care trebuia sa se imbarce si in loc sa mearga in larg sa vada delfinii au ajuns in Siria.

Lewis Ellis, Alex McCormick si James Wallman, cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani, se aflau in statiunea Aya Napa din Cipru. Dupa o noapte petrecuta in club, luni, in jurul orei 7:30 dimineata, cand si ultimul local si-a inchis portile, baietii au plecat catre port pentru a merge pe mare sa vada delfinii. Bauti fiind insa, tinerii au gresit ambarcatiunea, potrivit Daily Mail.

Abia dupa ce au parcurs mai bine de 150 de kilometri, petrecaretii au inceput sa se intrebe de ce se indeparteaza atat de mult de tarm si asa au realizat ca au facut o greseala majora. Au ajuns in portul Tartus din Siria, care se afla la doar 80 de kilometri de zonele macinate de razboi. Acolo au fost intampinati de mai multi militari de la o baza rusa, care s-au amuzat copios pe seama pataniei lor. Pentru ca nu aveau idee unde se afla, unul dintre ei a avut ideea sa is idea check-in pe Facebook pentru a se lamuri.

"Purtam pantaloni de plaja, eram mahmuri si aratam de parca le-am fi dus la o petrecere pe iaht." a povestit Lewis.

Intr-un final, baietii au fost transportati inapoi in Cipru, marti seara.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO