Terminatorul lupta cu incalzirea globala!

Dată publicare: 20-12-2008 00:00
Dată actualizare: 05-07-2012 17:43


Arnold Schwarzenegger a lansat o campanie prin care incearca sa-i convinga pe californieni, dar nu numai, sa foloseasca tehnologii nepoluante.


Si ca sa arate ca nu glumeste, el si-a modificat masina de teren pe care o conduce, ca sa functioneze doar pe combustibili ecologici.

Punctul meu de vedere suna asa: pastrati toate lucrurile care va plac, dar schimbati tehnologiile. Uitati-va cate lucruri bune putem face. Putem repara ceea ce am stricat in ultima suta de ani.
Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei
Putina lume stie ca Hummer-ul civil a fost inventat de Scwarzenegger. Mare amator de masini puternice, el a fost dezamagit cand producatorii i-au spus ca nu scot decat vehicule militare.

Incapatanat de felul sau, starul a cumparat un Hummer si a cheltuit 100.000 de dolari ca sa-i dea o forma mai putin "bataioasa". Acum, tot el este printre primii care conduc un astfel de vehicul, alimentat ecologic.

Acum, Arnold detine o mica flota de astfel de vehicule. Unele sunt alimentate cu hidrogen, altele cu diverse combinatii de combustibili biologici.

VIDEO PROTVPLUS.RO