Tania Budi si Adrian, prima pereche eliminata de la "Dansez pentru tine"

31-10-2009 00:00


Din "Ringul visurilor" a iesit vineri prima pereche. In cea de-a opta editie a emisiunii "Dansez pentru tine", Tania Budi si Adrian au pierdut duelul cu Andreea Mantea si Daniel.

Andreea Mantea si Daniel n-au scapat insa de emotii. Saptamana viitoare trebuie sa arate ca sunt mai buni decat Kamara si Iulia, daca vor sa ramana la "Dansez pentru tine".

Pentru Andreea si Daniel, bucuria a facut pereche cu tristetea. Vor continua competitia, dar sunt condamnati la duel pentru a doua oara. Pe amandoi ii asteapta o saptamana de munca asidua.

Ajunsi la cel de-a doilea duel al acestei editii, Kamara si Iulia se simt nedreptatiti de hotararea juriului.

"Juriul ne-a trimis la duel, le multumim, ne asteapta o saptamana intreaga de promovare", spune Kamara.

Cei care au progresat cel mai mult, iar vineri seara au si cules roadele muncii lor au fost Jean de la Craiova si Sandra, care au primit note mari atat la Bollywood, cat si la quickstep.

Nu doar concurentii au dansat vineri seara pentru implinirea unui vis! Doinita Oancea si Octavian Strunila, actori in "State de Romania" au intrat in ringul emisiunii pentru trei frati foarte talentati, care sunt nevoiti sa renunte la muzica si pictura din cauza ca parintii nu mai pot sa le plateasca studiile.

Pentru saptamana viitoare, cele cinci perechi care au scapat de duel trebuie sa pregateasca alte doua stiluri de dans: popular si cha cha.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO