Spectacol incendiar la Dansez pentru tine. Vezi care au fost cele mai bune dansuri

Ultima actualizare: 10-09-2012 13:01

Emisiunea "Dansez pentru tine" se apropie de final, iar emotiile concurentilor aproape ca au ajuns in punctul culminant. Penultima editie a fost si ultima pentru perechea formata din Aylin si Ovidiu.

Pentru ca au primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, au fost eliminati din ringul visurilor. Pentru editia viitoare, au ramas in concurs Pepe, Catrinel si Jojo, care se vor lupta impreuna cu perechile lor sa castige locul intai si premiul cel mare.

Telespectatorii au decis vineri seara ca perechea formata din Aylin Cadir si Ovidiu Danci sa paraseasca competitia. Ovidiu a primit 1500 de euro si, desi a pierdut concursul, promite ca va lupta in continuare pentru visul care l-a adus la Dansez pentru tine.

Cat despre ceilalti concurenti, aflati toti la duel, niciunul nu s-a lasat mai prejos. Au avut de pregatit 3 dansuri noi: funky jazz, bal mascat si folclor international

Desi lovita la picior, Catrinel Sandu a reusit sa impresioneze juriul alaturi de Ionut Ionescu si a primit 3 de 10 la categoria funky jazz.

Nici la folclorul international nu au lipsit notele maxime. Jojo si partenerul ei, Ionut, au dansat imbracati in hainele traditionale ale japonezilor

Andreea Toma si Pepe au ales la categoria bal mascat costumatia lui Popeye marinarul si Olive, si au ramas alaturi de celelalte doua echipe in concurs. Pentru 3 cazuri umanitare, in scena au intrat aseara Adelina Chivu, alaturi de Edi Stancu, La La Band, trupa din serialul "Pariu cu viata" si 2 membri ai grupului Mandinga, Elena si Nino.

Conform regulamentului, in editia viitoare, care este si ultima, cele trei echipe se vor duela pentru locul 1 si pentru cei 60.000 de euro. Clasamentul va fi stabilit in functie de voturile telespectatorilor.

Click pentru cele mai bune dansuri din ultima editie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO