Robert Pattinson a atins Nirvana! Il va juca pe Kurt Cobain

Ultima actualizare: 28-10-2012 17:03
Robert Pattinson a atins Nirvana! Il va juca pe Curt Cobain

Starul din “Twilight” si-a dorit atat de mult rolul lui Kurt Cobain ca din momentul in care Courtney Love, vaduva solistului Nirvana, a batut palma cu Universal Pictures pentru productia filmului, Robert Pattinson a sunat-o non-stop.

“Courtney va castiga o gramada de bani din productia filmului. (…) A acceptat ca Universal Pictures sa faca un film despre viata fostului ei sot numai cu conditia ca ea sa decida principalele aspecte ale peliculei - scenariu, regie, casting si coloana sonora. (…) Robert a sunat-o si i-a trimis mailuri non-stop. A fost putin jignita de manierele actorului, dar e prima ei alegere. (…) Este hotarata ca Scarlett Johansson sa o joace pe ea. Scarlett este prietena cu Frances Bean, fiica acesteia cu Kurt Cobain”, a spus o sursa pentru The Sun.

Robert Pattinson, care spune despre chitara ca este cea mai buna prietena a lui, s-a vazut intotdeauna mai mult muzician, decat actor. Asa ca rolul geniului Nirvana, care s-a impuscat in 1994, este ideal pentru el.

Se pare ca David Fincher va semna regia filmului, al carui titlu de lucru este “Al Apologies”. Printre cele mai cunoscute filme regizate de Fincher se numara “Fight Club”, “Se7en” si “The Curious Case of Benjamin Button”.

Nu este prima data cand o casa de productie de la Hollywood incearca sa ecranizeze viata lui Kurt Cobain. A mai incercat si Sony Pictures acum cativa ani. Insa, atunci cand Courtney Love a auzit ce ii propun producatorii – Zac Efron drept Cobain si propria fiica, in rolul ei – le-a spus, nu stim cat de politicos, sa-si puna pofta-n cui!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO