Promo 3D pentru 'Iubire si onoare' si 'Mostenirea', in cinematografe

×
Codul embed a fost copiat

MediaPro Pictures marcheaza o noua premiera pe piata de televiziune. Dupa primele seriale filmate in sistem HD, telenovela “Iubire si onoare”, si serialul “Mostenirea”, au parte de primele promo-uri 3D, ce vor fi difuzate in cinematografe.

De sambata spectatorii care aleg sa urmareasca un film 3D la Hollywood Multiplex sau Cinema Pro vor avea placuta surpriza de a-i vedea pe Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Radu Valcan, Madalina Draghici, Ramona Hanganu, Costin Sforaru, Doinita Oancea si Octavian Strunila in primele promo-uri ale unor productii de televiziune filmate 3D din Romania.

O echipa de profesionisti a muncit pentru a reusi o performanta unica-aceea de a aduce tehnologia 3D in productiile romanesti. Cele 2 echipe care au filmat promo-urile au participat la un training special pentru a se familiariza cu tehnologia 3D.

Filmarile pentru promo-ul in format tridimensional al telenovelei “Iubire si onoare”, difuzat din 28 august, in cinematografele Hollywood Multiplex si Cinema Pro au durat o zi intreaga si s-au desfasurat in mai multe locatii. Tehnologia 3D este una foarte avansata iar actorii au simtit cat de mare este diferenta intre acest tip de filmare si cea in format HD.

’’Este foarte greu pentru ca, pentru filmarea promo-urilor 3D, a fost nevoie de foarte multa concentrare si rabdare. Am repetat o miscare de zeci de ori si a fost foarte dificil. Am inteles cat de greu este sa faci un intreg film in 3D asa ca jos palaria in fata celor care au facut deja asta. Noi suntem la inceput de drum, dar rezultatul este fascinant”, marturiseste Diana Dumitrescu, interpreta Oxanei in telenovela “Iubire si onoare”.

Citește și
Ruxandra Ion
118 oameni fac parte din echipa din spatele telenovelei "Iubire si onoare"
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Si pentru Carmen Tanase, actrita care o va interpreta pe Flacara in serialul “Mosternirea”, difuzat din toamna la Pro TV, filmarea primelor promo-uri tridimensionale a fost o experienta inedita.

’’M-am simtit ca Gica Petrescu, cantaretul care a prins cam toate vremurile, de la patefon la muzica pe CD. Asa am prins si eu si aparatul de filmat cu doua cocoase iar acum am ajuns sa filmez in tehnologie 3D. La filmari ma simteam ca-n filmul “Avatar”, este foarte greu, nu te misti niciun milimetru. Pentru un promo de 30 secunde filmarea a durat peste o ora si jumatate dar pentru noi a fost ceva nou si ne-a placut foarte mult” spune amuzata actrita.

Filmarile au durat cateva ore, toata echipa a fost foarte incantata pentru ca am ajuns la aceasta perfomanta-sa filmam 3D. Era prima echipa care a filmat 3D in Romania, primii actori, primii regizori, primul director de imagine. La finalul filmarilor ne-am simtit niste mici "avatari" si am aplaudat ca la orice final de proiect”, marturiseste Bianca Popescu, director creativ al productiilor “Mostenirea” si “ Iubire si onoare”.

Din 28 august, in cinematografele din reteaua Hollywood Multiplex si la Cinema Pro spectatorii vor fi martorii unei premiere pe piata media din Romania, difuzarea primelor promo-uri filmate in format 3D ale productiilor MediaPro Pictures “Iubire si onoare” si “Mostenirea”.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Loredana a inregistrat la New York melodia pentru serialul “Mostenirea
Loredana a inregistrat la New York melodia pentru serialul “Mostenirea"

Videoclipul serialului “Mostenirea” ce incepe in aceasta toamna la ProTV este difuzat in premiera pe site-ul mostenirea.protv.ro.

118 oameni fac parte din echipa din spatele telenovelei
118 oameni fac parte din echipa din spatele telenovelei "Iubire si onoare"

Telenovela “Iubire si onoare” este rodul muncii unei echipe formata din 118 oameni, aflati in spatele camerelor de luat vederi, oameni care de luni pana vineri muncesc pentru a aduce ACASA o productie exotica cu un subiect incendiar.

Simina Popa, secretara Adelei Popescu in
Simina Popa, secretara Adelei Popescu in "Iubire si onoare"

Simina Popa, cea care a interpretat-o pe Barcelona in „Regina” si „State de Romania” se intoarce la AcasaTv, din aceasta toamna, in telenovela „Iubire si onoare”, cu rolul lui Dixie, o secretara descurcareata.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.