Postul Tv Acasa implineste 14 ani. Ce filme si emisiuni noi vor incanta telespectatorii

Dată publicare: 02-02-2012 18:07
Dată actualizare: 20-09-2012 20:50


Astazi se implinesc 14 ani de cand emite postul de televiziune Acasa. Cititi in articol care sunt noile productii pe care le puteti urmari.

Se implinesc 14 ani de povesti de iubire, Acasa. Astazi, indragitul post de televiziune care a adus atat de multa bucurie si emotie in casele dumneavoastra difuzeaza editii speciale ale emisiunilor "Povestiri adevarate" si "Povestiri de noapte" si isi incanta telespectatorii cu noile productii.

Noul an a venit deja cu doua telenovele fabuloase: "Eva Luna", cu Guy Ecker si Blanca Soto si "Iubire Blestemata" , cu Elizabeth Gutierrez.

In 2012, vestita Gabriela Spanic se intoarce Acasa in "Emperatriz". Ea joaca rolul unei mame care-si cauta cu disperare fiica, dupa ani buni petrecuti la inchisoare.

O alta productie care ii va tine cu sufletul la gura pe telespectatorii de Acasa este, cu siguranta, "La casa de al lado".

Fiecare personaj ascunde cate un secret, asa ca publicul trebuie sa se astepte la rasturnari de situatie dintre cele mai surprinzatoare.

Dupa zeci de editii, productia "Doamne de Poveste" continua si anul acesta cu al patrulea sezon. Astfel veti descoperi noi si noi povesti impresionate ale unor femei cu adevarat puternice.

Joi seara, de la ora 22.00, la ''Povestiri de noapte'', Cabral si Mircea Solcanu va asteapta cu reportaje spumoase din viata mondena. Printre protagonisti, Miron Cozma si Marinela Nitu, a caror legatura de amor dureaza tot de 14 ani.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO