Panica la mall cu George Vintila!

George Vintila

Cunoscut pentru firea zvapaiata si setea de adrenalina, George Vintila a pus la cale impreuna cu echipa Pro Motor o peripetie asa cum se poate vedea numai in filmele de actiune.

Aflat in Centrul Comercial Vitantis, DJ-ul postului PRO FM, a provocat un scandal monstru dupa ce se pare ca a fost prins proband una din masinile expuse in galeria comerciala. Astfel, in jurul orei 22:00, chiar dupa inchiderea centrului comercial, George Vintila si-a pus cagula pe cap si s-a strecurat nevazut pe langa agentii de paza si camerele de luat vederi, reusind sa “fure” un Ford Fiesta expus.

Dupa o urmarire ca-n filme, cu Ford-ul Fiesta demarand in tromba pe culoarele centrului comercial, iar agentii de paza incercand sa opreasca “hotul”, George Vintila a fost in cele din urma prins. DJ-ul PRO FM a explicat ca el se afla la… “window shopping” si ca dupa ce a testat-o pentru telespectatorii Pro Motor a si returnat masina.

Echipa Pro Motor a filmat tot spectacolul nocturn, iar telespectatorii vor putea vedea imaginile explozive cu incidentul care a provocat panica in Mall-ul Vitan sambata, de la 12, la Pro Tv.

In aceeasi editie, Elena Gheorghe isi va prezenta masina, superbul sau Lexus RX450h, la ProMotor.

Citește și
Radu Valcan
Radu Valcan vine la "ProMotor" pieton!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Tot la ProMotor puteti vedea cel mai nou Mercedes: E Klasse Cabrio 2010. Nemtii au lansat la Detroit un nou E Klasse, ultima versiunea care a mai ramas, dupa Sedan, Break si Coupe. Motorizari de top, inovatii care protejeaza amigdalele pasagerilor, dar si preturi Mercedes.

Veti asista si la un test prin Bucuresti cu noul 308CC de fite, decapotat la minus 4 grade. Fata de 307CC, 308CC nu a crescut doar cu o unitate, ci si cu un aspect vizibil mai agresiv, un motor de 156 CP revizuit si interior fitos.

ProMotor-ul va prezinta si Corsa Color Race din 2010. Captiva Moonlander, Corsa Black & White si Camaro Bumblebee sunt editii speciale prin care GM a mai urcat cate putin, cat sa-si castige un confort financiar care sa-i protejeze de rusi. In afara de tonuri exterioare si interioare la tepiterii, Corsa Color Race este aceeasi Corsa, cu cea mai mare motorizare de 130 CP diesel.

Cum sa dai pe un Logan nou numai 3.200 de euro, prin programul RABLA? Cate prime de casare se cumuleaza? Se dezvolta o noua piata, cea a voucher-elor nenominale? Vor intra importatorii anul acesta in program? Cate masini sunt alocate pentru RABLA 2010? Raspunsul la aceste intrebari il aflati la ProMotor.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
ProMotor: De ce exista diferente enorme intre ofertele de asigurare RCA?
ProMotor: De ce exista diferente enorme intre ofertele de asigurare RCA?

Afla totul despre asigurarile RCA si Casco: preturi, oferte, sistemul bonus-malus, fraude si solutii pentru evitarea scumpirii politelor anul viitor, sambata, de la ora 12:00, la ProTV.

Radu Valcan vine la
Radu Valcan vine la "ProMotor" pieton!

Pe 19 decembrie, in ultima editie din acest an a emisiunii Pro Motor, Roxana Ciuhulescu are un invitat care vine pe jos la intalnire.

Andreea Marin Banica la ProMotor!
Andreea Marin Banica la ProMotor!

Andreea Marin Banica este iubita de politisti, dupa cum a declarat chiar ea in emisiunea Pro Motor.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.