Metode garantate de imbunatatire a vietii sexuale

Ultima actualizare: 19-10-2012 00:18
oana cuzino

Editia din 29 noiembrie a emisiunii de weekend Ce se intampla, doctore?, prezentata de Oana Cuzino, dezvaluie telespectatorilor Pro Tv trucuri garantate de imbunatatire a vietii sexuale.


Antrenorii invitati au realizat un plan riguros de crestere a libidoului, care da rezultate spectaculoase pentru ambii membri ai cuplului. De asemenea, cei care vor sa-si creasca performantele in dormitor, pot apela cu incredere la yoga sau la jacuzzi.

In aceeasi editie a emisiunii Ce se intampla, doctore?, cercetatorii dezvaluie reteta longevitatii. Cei care isi doresc sa traiasca pina la 130 de ani, trebuie sa puna numaidecat in aplicare planul miraculos, dezvoltat de specialisti. Dupa o simpla proba de saliva, medicii pot afla care sunt bolile la care este predispus fiecare organism. In urma acestor investigatii, o terapie personalizata, bazata pe diete, suplimente de vitamine si hormoni garanteaza o viata in care cei care o respecta se pot bucura chiar si de nepotii stranepotilor sai. Un medic roman si-a facut toate aceste teste si impartaseste telespectatorilor Pro Tv experienta sa.

Este stiut ca hainele frumoase, in pas cu moda, pun in evidenta orice trup armonios. Editia din 29 noiembrie a emisiunii Ce se intampla, doctore? aduce in discutie si trendul eco, patruns recent si in garderoba, in ciuda preturilor piperate. Pentru cei care vor sa protejeze natura, dar si propriile buzunare, Maurice Munteanu, fashion editor al revistei The One, ofera citeva variante de haine eco accesibile, iar designerul Liliana Turoiu Udrea vorbeste despre avantajele texturilor 100% naturale.

Moda nu putea sa-i ocoleasca nici pe catei, iar iubitorii de patrupede vor afla care sunt cele mai traznite hainute cu care isi pot accesoriza simpaticele animale de companie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO