Maura Tierney vrea sa fie ucisa de producatori!


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 22:59
Sursa: pro cinema
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Maura

Maura Tierney, actrita pe care telespectatorii Pro Cinema o pot vedea  in “Spitalul de urgenta”, in rolul doctoritei Abby Lockhart le-a cerut producatorilor serialului sa gaseasca o modalitate de a o ucide.


Maura Tierney, care de opt ani se afla la … “Spitalul de urgenta”, a cucerit publicul datorita personajului Abby Lockhart. Fanii au putut s-o urmareasca pe Abby Lockhart straduindu-se sa-sI construiasca o cariera in domeniu, devenind din sora medicala doctor, luptandu-se cu alcoolismul sI implicandu-se in relatii amoroase cu personajele interpretate de Noah Wyle sI Goran Visnjic. 

“Sunt in acest serial de foarte multa vreme”, spune Maura. “Am petrecut momente foarte frumoase alaturi de colegii din Spitalul de urgenta, insa dupa opt ani petrecuti impreuna, pe de-o parte as vrea sa merg mai departe, desI, pe de alta parte, desprinderea ar fi foarte grea”, marturiseste Maura Tierney. “Le-am cerut producatorilor sa ma ucida, insa nu vor. Nu vor in ruptul capului sa o ucida pe dr. Abby”, continua vedeta din “Spitalul de urgenta”. 

Pentru rolul din acest serial, Maura Tierney a avut parte de satisfactii dintre cele mai diverse – de la aprecierea criticilor sI pana la cele de ordin financiar. Potrivit unui clasament realizat de Forbes, Maura Tierney se situeaza pe locul al cincilea in topul actritelor cu cele mai mari castiguri realizate in perioada iunie 2007 – iunie 2008. Inaintea vedetei din “Spitalul de urgenta” se afl=a Eva Longoria, Katherine Heigl, Heidi Klum si Tyra Banks.

Sursa: pro cinema

VIDEO PROTVPLUS.RO