George Clooney si Meryl Streep, primii premianti ai anului

Ultima actualizare: 04-05-2012 03:25

George Clooney este actorul anului pentru Asociatia Criticilor de Film din New York. Acestia l-au premiat pentru rolurile din drama "Sus, in aer" si filmul de animatie "Fantasticul domn Fox".

 

La capitolul cea mai buna actrita, castigatoarea a fost Meryl Streep, iar cel mai bun film al anului a fost ales "The Hurt Locker", o drama despre razboiul din Irak.

Sarmant ca intotdeauna, George Clooney a venit la brat cu prietena lui Elisabetta Canalis. Actorul a lasat o impresie puternica in rolul lui Ryan Bingham, un celibatar convins, trecut de 40 de ani si a carui meserie consta in a... concedia oameni.

Meryl Streep a castigat premiul criticilor pentru a patra oara in cariera. De aceasta data, pentru interpretarea plina de savoare din "Julie si Julia".

"The Hurt Locker", o drama despre razboiul din Irak, a fost desemnat filmul anului. Kathryn Bigelow este considerata o deschizatoare de drumuri si cea mai de succes femeie regizor de filme de actiune.

Christoph Waltz , pe care l-ati vazut in "Ticalosi fara glorie", a fost ales cel mai bun actor in rol secundar. La categoria feminina, cistigatoarea a fost Mo'Nique, o actrita care si-a demonstrat talentul pentru drama in filmul "Precious".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO