Gala Oscar e gata de start. Au fost montate cristale Svarowski pe cortina

Ultima actualizare: 23-08-2012 13:08
Oscar

Mult a fost, putin a ramas pana la ceremonia premiilor Oscar. Organizatorii sunt pe final cu pregatirile, pentru gala de duminica noapte.

Jurnalistii au aflat deja ce bucate alese vor fi servite la petrecere.

Iar cinefilii asteapta cu nerabdare deznodamantul competiei dure dintre regizorul James Cameron si fosta sa sotie. "Hurt Locker", sau "Avatar"?

The Hurt Locker, pelicula cu buget redus regizata de  Kathryn Bigelow - pe care o puteti vedea duminica seara la ProTv - i-a entuziasmat pe critici. Avatar, in schimb, este deja cel mai de succes film facut vreodata.

Competitia e cu atat mai interesanta cu cat cei regizori au fost casatoriti intre 1989 si 1991.

La Teatrul Kodak, care gazduieste gala Oscarurilor, pregatirile se apropie de final, iar cortina plina de cristale Svarowski arata impecabil. Pana la mult asteaptata gala, "pofta" jurnalistilor a fost un pic potolita cu o prezentare a Balului Guvernatorului - petrecerea de dupa ceremonie, gandita in stilul anilor '30, cu 1500 de invitati.

Anul acesta, ingredientele principale ale mega-ospatzului sunt: 45 de kilograme de somon, 544 de kilograme de pui, 23.000 de kilograme de legume, 4.800 de oua si 55 de kilograme de zahar.

Starurile se pregatesc, la randul lor, febril. Alegerea tinutei este marea lor provocare.

Anul acesta gala va fi prezentata de Alec Baldwin si Stev Martin au stat la poza haiosi si detasati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO