Patru note de 10 la prima editie "Dansez pentru tine" din acest sezon!

Dansez pentru Tine

UPDATE: Roxana Mihaela si Alin Oprea, Monica de la Cheeky Girls si Darius Belu si Piticu si Oana Dedeu au fost fericitele echipe care au primit note de 10 la prima editie a "Dansez pentru tine" din acest sezon.

Alin Oprea (Talisman) si Al-Sanadi Roxana Mihaela au luat prima nota de 10 din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine"! Beatrice Rancea a fost cea care le-a facut seara mai frumoasa!

Roxana Mihaela Al-Sanadi are 35 de ani, este din Bolintin, jud. Giurgiu si viseaza sa poate construi un viitor sigur pentru copiii ei.

Monica Irimia (Cheeky Girls) si Darius Belu i-au intrecut pe Alin Oprea (Talisman) si Al-Sanadi Roxana Mihaela si au reusit sa zmulga doua note de 10 de la membrii juriului.

Darius Belu are 19 ani, este din Timisoara si isi doreste sa ii faca un viitor fratelui sau si sa ii ofere o viata mai usoara mamei sale.

Citește și
Dansez pentru tine
Vanatai si fracturi la "Dansez pentru tine"-nimic nu-i sperie pe concurenti
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Piticu (Ionut Dumitru) si Oana Dedeu au reusit si ei sa obtina nota maxima la "Dansez pentru tine"!

Oana Dedeu are 18 ani, este Giurgiu si danseaza pentru a implini visul de-o viata al mamei sale, acela de a avea propriul atelier de croitorie.

"Dansez pentru tine" este cel mai urmarit show de divertisment din Romania, in ultimii ani. Cu milioane de telespectatori in fiecare editie, "Dansez pentru tine" a cucerit publicul cu spectacolul complet si complex pe care l-a oferit.

Cu un decor nou si stralucitor, cu prezentatori savurosi, visuri tulburatoare, concurenti a caror ambitie depaseste orice inchipuire, cu vedete de aur ale tarii, cu un juriu acreditat public, cu un band live, costume spectaculoase si momente pline de emotie, telespectatorii Pro Tv traiesc la intensitate maxima serile de vineri si in aceasta primavara.

Iata care sunt perechile care se vor duela pentru trofeul viselor, in aceasta primavara:

- Catalin Josan si Andreea Stanescu;

- Alin Oprea (Talisman) si Al-Sanadi Roxana Mihaela;

- Piticu (Ionut Dumitru) si Oana Dedeu;

- Mihai Sturzu (Hi-Q) si Felicia Sarbu;

- Cristina Cepraga si Dan Hedesiu;

- Gabriela Irimia (Cheeky Girls) si Andrei Bivolan;

- Monica Irimia (Cheeky Girls) si Darius Belu;

- Claudia Cream si Adrian Filote.

Vezi aici o galerie foto cu vedetele acestei editii, dar si cu momente inedite din sezoanele trecute!

Citeste totul despre odiseea "Dansez pentru tine"!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Concurentii de la
Concurentii de la "Dansez pentru tine", cotati la casele de pariuri

"Dansez pentru tine" nu este doar cel mai iubit show de televiziune, el a devenit un adevarat fenomen national.

Vanatai si fracturi la
Vanatai si fracturi la "Dansez pentru tine"-nimic nu-i sperie pe concurenti

Cu mai putin de 24 de ore inainte sa intre in ringul visurilor toti concurentii de la "Dansez pentru tine", stiu la perfectie pasii de quick-step si cei de dans indian. Dar cu ce pret...

Opt visuri la
Opt visuri la "Dansez pentru tine"! Afla povestile concurentilor

Cele opt vedete din noul sezon "Dansez pentru tine" sunt pregatite sa inceapa lupta in pasi de dans pentru a implini visurile partenerilor lor, din 20 martie, de la 20.30, la Pro TV.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.