Ce au in comun Laura Cosoi, Madalina Draghici si Denis Stefan?

Ultima actualizare: 18-08-2012 08:01

Pasiunea pentru cai si echitatie. Un sport care prinde din ce in ce mai mult si la noi. De altfel, in ultimii ani, in jurul Bucurestiului s-au deschis zeci de centre de echitatie.

Desi nu este prima data cand urca in sa, Laura Cosoi are emotii. Nu este la fel de simplu ca la dans sau ca la o sedinta foto. O miscare gresita si calul ar putea s-o arunce imediat la pamant.

Echitatia este un sport in care toata viata ai de invatat, spun cunoscatorii. Se bazeaza pe ritm si echilibru si trebuie prinsa miscarea calului.

Prima sedinta de echitatie pentru Laura Cosoi a durat aproximativ 25 de minute. Vor mai urma cu siguranta si altele.

Madalina Draghici, noua vedeta Acasa Tv, face echitatie de la opt ani. Nu de performanta, ci de placere, pentru ca adora caii.

Madalina si-a gasit si un prieten pe platorile de filmare din Buftea cu care face echitatie in pauzele dintre filmari: Denis Stefan. Actorul si-a cumparat un cal imediat dupa serialul Aniela, unde a avut scene in care era nevoit sa calareasca.

Totusi, echitatia nu este pentru toti, spun instructorii. Cei care vor sa intre in aceasta lume trebuie sa iubeasca animalele si in mod special caii. Copiii pot incepe lectiile de calarie dupa ce-au implinit sase ani.

Daca vreti sa faceti echitatie de performanta, trebuie sa stiti ca este este singurul sport olimpic unde atat calul, cat si calaretul primesc titlul olimpic. Amintiti-va asta atunci cand urcati pe cal si respectati-l, pentru ca poate fi cu adevarat un campion.

Pe site-ul revistei The ONE gasiti programul celor mai cunoscute cluburi de echitatie din Bucuresti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO