Angelina Jolie o inlocuieste pe Charlize Theron in "The Tourist"

13-10-2009 00:00


Angelina Jolie

Angelina Jolie ar putea accepta sa interpreteze rolul principal in pelicula "The Tourist", cel al unei femei seducatoare care se descurca de minune si in scenele de actiune.

Noua pelicula are nevoie, totodata, si de un nou regizor, dupa retragerea lui Bharat Nalluri. Filmarile vor debuta la inceputul anului 2010.

Remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005, pelicula "The Tourist" are in centru povestea unei turiste americane, infiltrata sub acoperire de Interpol, pentru a-l aresta pe un fost iubit al ei, suspectat a fi un criminal periculos.

Acestea nu sunt primele schimbari majore care au loc in distributia filmului "The Tourist". Initial, Tom Cruise urma sa interpreteze rolul masculin principal, insa acesta a revenit, in cele din urma, actorului Sam Worthington, gratie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" si "Avatar".

Angelina Jolie este cea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari castigate in ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO