Viorica din Clejani, victima de ziua sa. Farsa sangeroasa pe care fiul ei i-a facut-o "cadou"

Ultima actualizare: 23-02-2014 00:27
Viorica din Clejani, victima de ziua sa. Farsa san...
Clejanii aniverseaza 25 de ani de casnicie. Ce isi...

Saptamana trecuta a fost ziua Vioricai din Clejani iar fiul ei, Fulgi, a vrut sa marcheze aceasta zi speciala. Alaturi de echipa La Maruta, Fulgi i-a facut mamei sale o surpriza pe care nu o va uita niciodata.

Scenariul farsei a plecat de la ideea ca fiul ei a fost implicati intr-o rafuiala intre gasti. Fulgi, un actor inascut a beneficiat de un machiaj profesionist iar rezultatul a fost impresionant.

Fiul Clejanilor s-a intalnit cu echipa lui Maruta, in timp ce parintii sai erau acasa. Proprietarul unui restaurant, complice al farsei i-a sunat pe cei doi artisti si i-a anuntat de incidentul tragic in care a fost implicat fiul lor.

In timp ce Fulgi avea parte de un tratament cosmetic profesionist, o echipa de filmare s-a instalat in fata casei in care locuiesc Clejanii si i-a urmarit pana cand cei doi au ajuns la restauratul in care a avut loc presupusul incident.

In momentul in care Viorica si Ionita au intrat in restaurant, acolo se afa si un echipaj medical de urgenta iar pe targa se afla tanarul Fugi. Dupa cateva minute, timp in care Viorica a inceput sa planga, Maruta a preferat sa ii dezvaluie farsa iar Fulgi i-a transmis prin telefon "Mama, te iubesc!"

Ionita stia de farsa, dar a ales sa continue jocul si s-a prefacut a fi furibund si violent.

"Cand e vorba de copii mei, sunt in stare sa omor", a declarat Viorica, in timp ce incerca sa se calmeze, dupa ce a aflat de farsa in care a fost implicata.

"Sunt un actor bun si cred ca ma apuc de actorie", le-a spus Fulgi parintilor.

Farsa Clejanilor

Farsa Clejanilor

Farsa Clejanilor

Farsa Clejanilor
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO