Vezi care sunt cele mai in voga operatii estetice la Hollywood

Ultima actualizare: 22-10-2012 10:27
operatii estetice

La Hollywood toate femeile vor sa arate mai tinere decat sunt. Motiv pentru care orice parte a corpului se opereaza: de la sfarcuri pana la clitoris, totul poate fi modificat! Vezi care sunt cele mai solicitate operatii estetice la Hollywood.

Mutarea grasimii de pe abdomen si coapse pe fata
Pret: 3,000 $
Da, ai citit bine! Ultima moda la Hollywood in randul femeilor cu bani care vor sa para vesnic tinere este sa isi indeparteze grasimea de pe abdomen sau coapse si sa si-o mute pe..fata! Da, grasimea este tratata si injectata in fata pentru a indeparta ridurile.
„Ideea mutarii grasimii dintr-un loc in altul nu este noua. Dar cu noua procedura Pure Graft marele avantaj este ca se poate face in numai 15 minute”, spune un expert in operatii estetice.

Operarea clitorisului
Pret: 6000 $
Pare greu de crezut ca cineva ar vrea sa fie operat de buna voie in zona genitala. Insa operarea clitorisului este ceva banal la Hollywood.

Clitoroplastia este interventia prin care se elimina excesul de piele din jurul clitorisului. Prin aceasta interventie se obtine o expunere mai ampla a clitorisului, ceea ce duce la o mai mare satisfactie sexuala. Dupa interventie se recomanda repaus fizic cateva zile dupa care se poate relua activitatea. Este recomandat repaus sexual 5-6 saptamani.

“Daca ai un clitoris mare, care se vede urat prin bikini cand mergi la plaja, aceasta interventie chirurgicala te poate scapa de aceasta problema. Poti obtine un clitoris mult mai discret”, explica un chirurg.

Afla mai multe despre si alte proceduri care sunt la moda printre divele de la Hollywood.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO