Un thriller cu accente de horror supranatural. "The Conjuring" se lanseaza in Romania pe 9 august

The Conjuring

Unul dintre cele mai populare filme ale acestei veri, productia New Line Cinema, "The Conjuring" ("Traind printre demoni", titlul din Romania), a depasit pragul de 100 de milioane de dolari generati din incasarile de box office.

Este al treilea weekend de la lansarea sa in cinematografe, informeaza Dan Fellman, Presedintele Distributiei Locale al companiei Warner Bros. Pictures.

Filmul a depasit pragul de 100 de milioane de dolari sambata, 3 august si a cumulat aproximativ 108,6 milioane de dolari numai in Statele Unite ale Americii, pana in momentul de fata, fiind intr-o continua ascensiune.

The Conjuring se bucura de un debut promitator si pe plan international, avand premiera pana in momentul de fata in doar 13 tari. Weekendul acesta filmul a avut lansarea si in Marea Britanie, unde a detinut pozitia de lider al box office-ului in zilele de vineri si sambata, mentinandu-se in continuare in pozitii de top si in celalalte tari in care a beneficiat de premiera, in special in Australia si Spania.

Pana in momentul de fata, incasarile generate de box office-ul international se ridica la aproximativ 28.6 milioane de dolari, in conditiile in care in multe teritorii importante nu a avut inca lansarea, mentionand aici: Franta, Italia, Belgia, Olanda si Mexic.

Citește și
Farsa
Farsa ingrozitoare, facuta de un tanar prietenei sale: o fantoma care iese din TV, ca in "The Ring"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Terifiantul thriller cu accente de horror supranatural este regizat de James Wan ("Saw") si s-a bucurat deopotriva de cronici pozitive din partea presei, cat si de reactii entuziaste din partea publicului, "un fenomen extrem de rar pentru acest gen”, asa cum l-a denumit A-Cinema Score.

The Conjuring a avut un debut extraordinar, care i-a adus incasari de 41,9 milioane de dolari, in box office-ul din SUA, devenind astfel cea mai buna lansare din toate timpurile a unui horror original.

In prezentarea acestui anunt, Fellman a precizat ca ,,James Wan a creeat un film care ii urmareste pe spectatori si la iesirea lor din sala de cinema, ceea ce a rezultat intr-un puternic word-of-mouth, de care ar trebui sa beneficieze filmul pe intreaga durata a verii. inconjurat de filmele din aceasta vara cu bugete mari, ale caror asteptari de admisii sunt insa si mai mari, The Conjuring a devenit filmul must-see al sezonului.”

Sue Kroll, Presedintele departamentului de Marketing si Distributie Internationala al Warner Bros. a adaugat:

"The Conjuring performeaza cu mult peste asteptari, depasind toate barierele nu numai ca o productie extraordinara a acestui gen, ci ca un film extraordinar de orice gen. Rezultatele fenomenale inregistrate de film incep sa capete amploare, avand un potential international incredibil. il felicitam pe James Wan, pe remarcabilii actori si pe toti cei implicati in succesul acestui film.

Presedintele si COO-ul companiei New Line Cinema, Toby Emmerich a declarat: "Suntem bucurosi ca filmul The Conjuring continua sa aiba un impact atat de mare asupra fanilor si ca ei isi impartasesc entuziasmul prietenilor si familiei. James Wan a facut un film fenomenal si publicul este de acord cu mine in aceasta privinta, lucru care se reflecta si in punctajul CinemaScore, reactiile primite via social media si mai ales ca prezenta in cinema.”.

Bazat pe o intamplare reala, "Traind Printre Demoni" spune povestea renumitilor investigatorilor de fenomene paranormale Ed si Lorraine Warren care vin in ajutorul unei familii terorizate de o prezenta intunecata, la o ferma izolata de lume.

New Line Cinema prezinta un film inspirat din cazurile sotilor demonologi Ed si Lorraine Warren. In "Traind Printre Demoni" joaca actrita nominalizata la Oscar Vera Farmiga (Sus, in Aer si Bates Motel) si Patrick Wilson, in rolul sotilor Warren, dar si Ron Livingston (Viata Stranie a lui Timothy Green) si Lili Taylor (Hemlock Grove), in rolul lui Roger si Carolyn Perron, rezidentii casei bantuite.

Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy si nou-venita Kyla Deaver interpreteaza rolurile fiicelor sotilor Perron, iar Sterling Jerins rolul micutei Warren, Judy.

Distributia este completata de Marion Guyot ca bunica lui Judy, Steve Coulter ca parintele Gordan, Shannon Kook este asistentul de investigatie al sotilor Warren, Drew si John Brotherton apare in rolul ofiterului sceptic la afirmatiile sotilor Perron si la metodele sotilor Warren.

James Wan (Puzzle Mortal, Insidious) a regizat filmul dupa scenariul scris de Chad Hayes si Carey W. Hayes (Zece Semne Rele). Filmul a fost produs de Tony DeRosa-Grund, Peter Safran si Rob Cowan, iar Walter Hama si Dave Neustadter au fost producatorii executivi.

Echipa creativa a filmului Insidious s-a reunit cu regizorul James Wan: directorul de imagine Johny R. Leonetti, editorul Kirk Morri, designerul de costume Kristin M. Burke, compozitorul Joseph Bishara si scenograful filmului Puzzle Mortal, Julie Berghoff.

Distribuit de Warner Bros. Pictures, filmul este adus in Romania de MediaPro Distribution si are premiera pe 9 august in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzau), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Naomi Watts, apreciata pentru cat de bine a reusit sa intre in rolul Printesei Diana
Naomi Watts, apreciata pentru cat de bine a reusit sa intre in rolul Printesei Diana

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2013 este cel despre viata fostei Printese de Walles, Diana, cea care va ramane in istorie ca fiind "Printesa inimilor".

Farsa ingrozitoare, facuta de un tanar prietenei sale: o fantoma care iese din TV, ca in
Farsa ingrozitoare, facuta de un tanar prietenei sale: o fantoma care iese din TV, ca in "The Ring"

VIDEO. James Williams este un tanar din Marea Britanie care a petrecut saptamani intregi pregatind o farsa pentru prietena sa, inspirandu-se din filmul horror "The Ring" ("Avertizarea", in Romania).

Ministerul Culturii va infiinta Institutul Filmului, iar Cinemateca Romana va avea filiale in tara
Ministerul Culturii va infiinta Institutul Filmului, iar Cinemateca Romana va avea filiale in tara

Ministerul Culturii vrea sa infiinteze Institutul National al Filmului, care va avea ca scop colectionarea, restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului de filme.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.