Un site de matrimoniale a concediat 5.000 de membri. Se ingrasasera

Ultima actualizare: 03-07-2012 18:03
Un site de matrimoniale a concediat 5.000 de membr...
Un site de matrimoniale a concediat 5.000 de membr...

Un site de anunturi matrimoniale, destinat numai persoanelor atragatoare, a concediat 5000 dintre membrii sai. Motivul ? S-au pus pe ingrasat de sarbatori si si-au mai si facut publice pozele in care se vedea cum se infruptau din bunatatile culinare.

Greg Hodge, directorul site-ului beautifulpeople.com, a declarat ca persoanele excluse nu mai corespundeau "standardelor fizice impuse de comunitatea prezenta pe acel site".

Dar nu e totul pierdut: daca doresc sa revina, cei dati afara trebuie sa candideze din nou, dar de data cu ceva kilograme in minus.

Deja cateva sute de persoane au fost primite din nou in randul comunitatii online, procedura de acceptare a unui candidat bazandu-se pe votul membrilor deja existenti.

Hodge nu a precizat cu cat s-au ingrasat cei concediati, dar a sustinut ca a luat aceasta masura in urma unor sesizari primite de la utilizatori.

"In fiecare an, noi constatam ca unii dintre membrii nostri din Occident mananca si beau in exces in timpul sarbatorilor si din acest motiv aspectul lor fizic are de suferit. Incepand cu Ziua Recunostintei, americanii se dedau la excese culinare, asa ca nu este de mirare faptul ca multi dintre ei au fost dati afara din reteaua noastra", a comentat directorul site-ului beautifulpeople.com.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO