Tudor Chirilă, noi informații despre Vama Fest. Unde va putea fi urmărit și care va fi programul

Ultima actualizare: 21-11-2020 10:44

În timp de pandemie, viața artiștilor este foarte dificilă, la fel ca și cea a amatorilor de concerte live.

Tudor Chirilă a anunțat festivalul online numit Vama Fest, care va avea loc pe 27 și 28 noiembrie.

 

„În primul rând, pandemia ne-a dat peste cap viețile. Sunt două variante: ori să te încalece pandemia, ori să o încalci tu pe ea. Mediul online e cel în care ne putem exprima acum”, a spus Tudor Chirilă, referitor la motivul pentru care a inițiat Vama Fest.

Interviul complet cu Tudor Chirilă poate fi urmărit în videoul de mai sus.

Festivalul online va dura două zile și va cuprinde șapte ore de muzică, plus o componentă educațională, formată din cinci ateliere (tobe, chitară, producție, voce, storytelling).

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la 12:30, va avea loc Vama Karaoke Show, care va fi difuzat live și pe ProTV.

„A apărut din nevoia noastră de a ne reinventa. Avem această componentă educațională în noi, pe care vrem să o împărtășim cu lumea”, a adăugat Tudor Chirilă.

Primul festival digital din România, realizat în parteneriat cu UNTOLD, va putea fi urmărit gratuit, live, pe paginile de Facebook Vama, Tudor Chirilă și UNTOLD, timp de două zile.

Atelierele, care se adresează atât începătorilor cât și artiștilor profesioniști, vor fi urcate ulterior pe YouTube pentru a putea fi urmărite din nou de cei interesați.

În ceea ce privește ajutorul de 100 de milioane de euro acordat de Guvernul României artiștilor, Chirilă consideră că măsura este bună, dar ar trebui pusă în dezbatere publică, deoarece există anumite probleme, precum faptul că momentan se adresează doar operatorilor culturali care vând bilete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO