Transformarea lui Justin Bieber: cum arată la jumătate de an după ce a dezvăluit că suferă de boala Lyme

Ultima actualizare: 27-05-2020 12:21
Justin Bieber
Profimedia

La începutul anului, Justin Bieber își șoca fanii cu afirmația că a fost diagnosticat cu două afecțiuni grave: boala Lyme și mononucleoză. După un tratament riguros, artistul pare că și-a revenit fizic și psihic.

Justin Bieber a fost victima depresiei și s-a luptat luni de zile cu diverse probleme fizice și psihice, înainte că un medic să îi puna diagnosticul corect. “Oamenii tot spuneau că Justin Bieber arată ca naiba, că e pe amfetamină, însă nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. Și nu doar atât, dar am suferit și de mononucleoză cronică – lucruri care mi-au afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general. (…) Au fost doi ani grei, dar cu tratamentul potrivit sper să înving aceasta boală incurabilă și să revin mai puternic ca niciodată”, mărturisea Bieber pe Instagram la începutul anului 2020.

 

 


Cu ajutorul tratamentului potrivit, dar și cu sprijinul soției sale Hailey, Justin Bieber este din nou într-o formă bună, atât fizic, cât și psihic. Pe partea psihică, îmbunătățirea se datorează unor medicamente pe care artistul le-a luat ca să învingă depresia.

În ceea ce privește însă look-ul său, Bieber îi datorează mulțumiri soției sale care în timpul carantinei a făcut miracole cu tenul lui. În plus, cântărețul are o dietă alimentară destul de strictă și a mărturisit că a renunțat la zahăr și gluten. Pe lângă dietă, Bieber face și mult sport.


Cei doi au filmat un vlog împreună, în care le povestesc fanilor despre “rutina de înfrumusețare” pe care Hailey i-o aplică lui Justin Bieber.


“Justin are o piele foarte frumoasă, însă în ultimii ani s-a confruntat cu acneea. Dar cum eu sunt super pasionată de îngrijirea pielii, mai ales acum în carantină, când am mult timp la dispoziție, i-am spus că la finalul carantinei va avea o piele perfectă, strălucitoare, pentru că mă voi ocupa personal de asta”, a spus Hailey Bieber.


“Îmi stoarce coșurile, îmi aplică tot felul de creme și măști”, a spus și Justin Bieber.

 Vezi VIDEO: Mesajul lui Simon Cowell pentru marea finală naţională Românii au talent

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO