Brad Pitt, schimbare de look. Cum arată actorul după o pauză de câteva luni de la covorul roșu

Ultima actualizare: 27-05-2020 10:49
Brad Pitt
Getty

În plină pandemie de coronavirus, și Hollywood-ul este în carantină. Vedetele au luat o pauză de la evenimentele mondene și aparițiile glam pe covorul roșu, iar Brad Pitt nu pare că face eforturi prea mari ca să își întrețină statutul de “sex simbol”.

În vârstă de 56 de ani, Brad Pitt este cunoscut pentru look-ul său impecabil. Însă epidemia de coronavirus l-a ținut departe de hairstylist.

Actorul a fost surprins de paparazzi cu un look… răvășit, care nu îl caracterizează. Însă fanele nu se plâng – actorul lor preferat arată bine în orice ipostază.

 

 


Cu părul lung și nearanjat, îmbrăcat într-o pereche de jeanși largi și rupți și o cămașă kaki, Brad Pitt pare un bărbat oarecare, nu un sex simbol de la Hollywood. Actorul a fost fotrografiat în timp ce admira motocicleta bunului său prieten Flea, basistul de la Red Hot Chilli Papers.


În ultima perioadă, paparazzii sunt pe urmele lui Brad Pitt în încercarea de a-l surprinde cu presupusa sa nouă iubită.

Tabloidele americane au scris că actorul ar avea o relație cu actrița Alia Shawkat. Deși după despărțirea de Angelina Jolie, s-a speculat că Brad Pitt ar fi fost cuplat cu Charlize Theron și Kate Hudson, niciuna dintre relațiile sale nu a fost confirmată public.

Vezi și video cu una dintre finalistele Românii au talent, Aura Marcu:

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO