Trailerul noului film “Tom și Jerry” lansat în premieră pe www.stirileprotv.ro

Ultima actualizare: 17-11-2020 20:31

S-au împlinit 80 de ani de la crearea legendarelor personaje Tom & Jerry, iar Warner Bros pregătise pentru finalul anului 2020 ca cei mai iubiţi rivali din lume, cu milioane de fani, să-și continue jocul de-a șoarecele și pisica pe marile ecrane.

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, filmul se va lansa pe marile ecrane în 5 martie 2021.

Astăzi, pe site-ul stirileprotv.ro, vedeţi în premieră trailerul oficial al filmului "Tom&Jerry", dublat în limba română.

Trailerul filmului "Tom &Jerry", lansat în premieră pe stirileprotv.ro

 

Acţiunea filmului "Tom &Jerry" în regia lui Tim Story începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, în consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Un amestec fermecător de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și a lui Jerry aduce personajele iconice pe un teren nou și îi obligă să facă ceva de neimaginat ...să lucreze împreună pentru a se salva.

Distribuția filmului live-action/animație ”Tom & Jerry”

 

Filmul „Tom & Jerry” îi are în rolurile principale pe Chloë Grace Moretz, cunoscută din filmul „Familia Addams”, Michael Peña, Rob Delaney („Deadpool "2", "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw"), Colin Jost și Ken Jeong ("Crazy Rich Asians", "The Hangover", "Transformers : Întunericul lunii ").

Filmul este regizat de Tim Story care a mai regizat filmele: „Fantastic Four”, „Think Like a Man”, „Barbershop” și produs de Chris DeFaria, care a produs filmele de success „The LEGO Movie 2”, „Ready Player One”, şi „Gravity”.

Este scris de Kevin Costello, pe baza unor personaje create de William Hanna și Joseph Barbera. În calitate de producători executivi sunt Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman și Allison Abbate. Echipa creativă de realizare a filmului include directorul de fotografie Alan Stewart, designerul de producție James Hambidge, editorul Peter S. Elliot și designerul de costume Alison McCosh. Muzica este compusă de Christopher Lennertz.

Filmul „Tom & Jerry” va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. În România, filmul va fi distribuit de Vertical Entertainment.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO