Tokyo și Rio din „Casa de Papel”, selfie de aproape 5 milioane de like-uri

Ultima actualizare: 25-05-2020 13:11
Tokyo din Casa de Papel
Profimedia

Întreaga planetă a fost cucerită de serialul-fenomen „Casa de Papel”, care a făcut vedete mondiale personaje precum Profesoul, Tokyo, Rio, Denver sau Nairobi.

Fără doar și poate, cei care s-au bucurat de cea mai mare popularitate în rândul fanilor au fost Profesorul și Tokyo, personaje interpretate de Alvaro Morte și de Ursula Corbero.

Însă publicul larg a apreciat și poveștile de dragoste din serialul oferit de cei de la Netflix, iar cea mai mediatizată astfel de poveste a fost cea dintre Tokyo și Rio (Miguel Herran).

Pentru a demonstra că se înțeleg foarte bine și în afara platourilor de filmare, Ursula Corbero chiar a postat zilele trecute pe Instagram o fotografie în care apare alături de Miguel Herran, imaginea reușind să adune aproape 5 milioane de like-uri și peste 30.000 de comentarii.

În vârstă de 30 de ani, interpreta lui Tokyo are peste 19 milioane de fani pe Instagram, toate postările ei fiind apreciate de fanii din întreaga lume.

Spre exemplu, Ursula Corbero a postat în urmă cu o lună și un filmuleț în care apare alături de Denver din „Casa de Papel”, clipul strângând aproape 20 de milioane de vizualizări.

Vezi și: Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru Anca Dumitra, alias Gianina din "Las Fierbinți"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO