Time Warner Cable scoate din grila de programe posturile de televiziune CBS si Showtime

Ultima actualizare: 06-08-2013 06:55
two and a half men

Aproximativ 3 milioane de abonati ai operatorului Time Warner Cable nu vor mai putea accesa posturile de televiziune CBS si Showtime, ca urmare a neintelegerilor dintre parti in cadrul negocierilor in privinta taxei de difuzare.

Disputa dintre cele doua companii pare sa fi ajuns intr-un moment critic, dupa ce acestea n-au reusit sa ajunga la un acord, in cadrul negocierilor finale de vineri. Printre metropolele afectate de aceasta decizie fac parte New York, Los Angeles si Dallas.

In urma acestora, Time Warner Cable, unul dintre cei mai importanti furnizori de televiziune prin cablu, a luat decizia sa scoata din grila de programe, canalele CBS: Showtime si CBS.

Ca raspuns la aceasta decizie, CBS a dat vineri un comunicat de presa prin care numeste discutiile din cadrul negocierilor ca fiind intr-un spirit neproductiv, cerandu-si scuze fata de telespectatori pentru disconfortul creat.

In cadrul aceluiasi comunicat de presa, CBS sustina ca Time Warner Cable nu este dispus sa plateasca o suma corecta, fata de unul dintre cele mai urmarite posturi de televiziune din SUA.

Cu cateva zile in urma, Time Warner Cable sustinea ca s-au oferit sa plateasca o suma mai mare insa taxa ceruta de catre CBS este revoltatoare. "Acestia vor ca Time Warner Cable sa plateasca mai mult decat alti operatori platesc in mod obisnuit pentru aceleasi programe", scrie Huffington Post.

Printre cele mai cunoscute programe ale companiei CBS se numara seriale ca The Bing Bang Theory, Two and a Half Men, Californication, The Mentalist.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO