Sute de bucuresteni s-au distrat la un festival dedicat berilor de toate felurile: "E amara la inceput si placuta mai tarziu"
Fie ca e blonda, bruna, slaba sau foarte populara, intalnirea cu o... bere este intotdeauna dulce-amaruie!
O spun sutele de bucuresteni care au ajuns sambata seara la un Festival dedicat acestei bauturi, in Bucuresti.
20 de berari neobositi au umplut halba dupa halba, iar doritorii au tot testat, bere dupa bere!
Berar: "Avem aici o bere aramie, fermentata 30 de zile, doua tipuri de malt, doua tipuri de hamei, 6,5% alcool."
Cand vine vorba de bere, pentru barbati situatia e... limpede.
Barbat: "E amara la inceput si placuta mai tarziu, after taste."
"Berile artizanale, nepasteurizate, facute cu atentie, cu ingrediente speciale, de calitate, fermentate natural."
Tinerele, in schimb, s-au concentrat doar pe partea plina a paharului cu bere... Dar nu s-au lasat mai prejos cand a venit vorba de cunostinte in domeniu.
Fata: "Avem mai multe preferinte: un stout, o nefiltrata, o roscata."
Cei peste 20 de berari care au manevrat energic dozatoarele, butoaiele si navetele cu sticle nu au stat o clipa.
Berar: "Deschidem acum sticla, are un gust mult mai puternic de hamei si o spuma frumoasa."
Dar n-a batut vantul nici la standurile cu mancare.
Barbat: "Nu imi e neaparat foame, dar am luat ca sa putem sa bem mai mult"
Femeie: "Am zis sa mananc putin porc si o sa ne fie si sete apoi, bineinteles."
Iar cine n-a exagerat cu ospatul a avut apoi tragere de inima sa se ridice si la dans!