STAR WARS a avut premiera in Romania, iar cinemaurile s-au umplut in miez de noapte. Fanii, costumati in ton cu evenimentul

Ultima actualizare: 21-12-2015 18:03

Dupa lansarea cu mare fast de acum trei zile de la New York, odiseea-fenomen Razboiul Stelelor a ajuns si in Romania. Spectatorii au luat cu asalt cinematografele din Capitala, chiar daca premiera a avut loc la miezul noptii.

Fanii inraiti au stat la coada pentru a intra in salile de cinema, iar unii s-au costumat in ton cu evenimentul. In toata tara s-au dat zeci de mii de bilete, puse in vanzare de acum doua luni.

Fanii Star Wars au umplut cinematografele din Capitala. Si nu au tinut cont ca premiera a avut loc in miez de noapte.

"Astept de ceva ani si sunt fan de la primele episoade, de cand au aparut. Am invatat replicile pe de rost: Look, force is with you", spune un barbat.

Iar forta a fost cu ei. Dupa mai bine de doua ore, nimeni n-a plecat dezamagit.

"De super mult timp mi-am luat bilete, de cand au aparut", explica o fetita.

Cativa spectatori si-au ales cu grija hainele pentru marele eveniment: s-au costumat adecvat sau au avut cel putin un tricou inscriptionat cu Star Wars.

Daca unii nici macar nu se nascusera cand a aparut primul episod din celebra serie, altii au retrait sentimente de acum 30 de ani: "De fiecare data i-am vazut cu placere si i-am revazut si ii tot revedem in permanenta."

Pana acum, doar la Hobbitul biletele s-au vandut atat de repede. Star Wars inregistreaza acum insa acelasi fenomen.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO