Soarecii fac parte din meniul restaurantelor!
Asta se intampla in Bihar, o regiune saraca din India, unde autoritatile incearca sa poularizeze carnea de sobolan, pentru a scoate populatia din foamete.
Pentru a convinge oamenii ca aceasta carnea este sanatoasa, guvernul vrea sa publice studii care sa demonstreze acest lucru.
Carnea de sobolan, ca si delicatesa, va fi introdusa in restaurante cat si in bucatariile hotelurilor. Guvernul va ajuta oamenii sa formeze ferme, unde sa creasca sobolani, pentru hrana.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
In Cambogia se consuma in fiecare zi peste zece tone de carne de sobolan. De altfel, exista 20 de abatoare specializate in prepararea acestui tip de carne.
Sursa: parinda.com, Pro TV
Etichete: guvern, restaurant, meniu, soareci,
Dată publicare:
18-10-2008 00:00