Sinead O'Connor a fost gasita de politie, dupa ce fusese data disparuta. "Este in siguranta"

16-05-2016 21:04

Sinead O'Connor

Cantareata irlandeza Sinead O'Connor, care a vorbit recent de sinucidere, a fost data disparuta luni la Chicago dupa o plimbare cu bicicleta,transmite AFP.

UPDATE 22:35 Actrita a fost gasita de politie, in Illinois.

"Sinead O'Connor a fost localizata si este in siguranta. Nu este in niciun pericol", a declarat un purtator de cuvant al politiei pentru Telegraph.

 

Departamentul de politie din Wilmette (Illinois, nordul Statelor Unite) comunicase anterior ca "incearca sa afle daca Sinead O'Connor este bine".

Artista de 49 de ani "ar fi plecat ieri (duminica) din Wilmette intr-o plimbare cu bicicleta, la sase dimineata, si nu a aparut de atunci", a anuntat politia intr-un comunicat. Se pare ca un apropiat al cantaretei a sunat la politie, exprimandu-si ingrijorarea, scrie Agerpres.

Solista a postat recent pe Facebook mai multe mesaje ingrijoratoare, iar in ultimul pare a-i cere fiului ei sa mearga la tribunal marti sa ceara custodia fratelui sau. Anul trecut a sugerat pe reteaua de socializare ca a incercat sa se sinucida cu o supradoza.

Nu se stie de ce se afla Sinead O'Connor in Statele Unite, dar ea a afirmat recent ca intentioneaza sa mearga sa manifesteze in Carolina de Nord in legatura cu controversata lege din acest stat in privinta toaletelor pentru persoane transgen.

Cantaretul Prince, care a murit in 21 aprilie, la 57 de ani, a compus cea mai emblematica piesa a cantaretei, "Nothing Compares 2 You". Artista irlandeza, care a facut obiectul multor polemici de-a lungul carierei, a spus ca a fost agresata sexual in copilarie si a criticat aspru Biserica Catolica in ceea ce priveste protectia minorilor.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO