Se oferă 1.000 de dolari pentru cei care reuşesc sa vizioneze toate filmele „James Bond” în 30 de zile

Dată publicare: 05-04-2021 19:53
Dată actualizare: 05-04-2021 19:59


Se oferă 1.000 de dolari pentru cei care reuşesc sa vizioneze toate filmele „James Bond” în 30 de zile

Pentru a sărbători lansarea celui de-al 25-lea film al francizei "James Bond", site-ul american Nerd Bear propune fanilor vizionarea tuturor producţiilor din franciză pentru suma de 1.000 de dolari (în jur de 850 de euro).

 

Fericitul ales va avea la dispoziţie 30 de zile pentru a vedea cele 24 de aventuri ale celebrului agent britanic dacă îndeplineşte mai multe condiţii, scrie News.ro.

"Sunt mai mult de 51 de ore de filme şi mult prea mult Martini!", a precizat site-ul Nerd Bear în anunţul său.

Pentru a aplica, candidaţii, obligatoriu majori, trebuie să răspundă anumitor condiţii. Să aibă naţionalitate americană sau să ocupe un post full time în SUA.

Trebuie să fie fan al universului James Bond şi să aibă "o atenţie extraordinară pentru detalii". Persoana aleasă va lua notiţe şi la finalul celor 30 de zile va preda o "foaie de lucru".

Spectatorul profesionist va trebui să fie activ pe reţelele de socializare pentru a se informa în timp real despre vizionarea sa. Şi, desigur, să facă reclamă iniţiativei.

Persoanele care răspund tuturor condiţiilor sunt invitate să completeze un formular, în care vor bifa filmul preferat şi în care vor explica de ce sunt "super-fanii" francizei şi de ce merită această "slujbă".

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO