ROMANII AU TALENT, sezonul 3: cele mai TARI momente video. Vinerea viitoare intram in semifinale

Romanii au talent

ProTV si voyo.ro au difuzat vineri seara ultima editie a preselectiilor "Romanii au talent".

LIVE TEXT:

CLICK AICI PENTRU MOMENTUL VIDEO CU TRUPA H2O

CLICK AICI PENTRU MOMENTUL VIDEO CU MIHAI DOBRICEANU

CLICK AICI CU MOMENTUL VIDEO UST Freestylers Crew

Citește și
Romanii au talent - Kiss Roland
ROMANII AU TALENT. Kiss Roland, multiplu campion national la bike trial, a facut spectacol total
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

CLICK AICI CU MOMENTUL VIDEO AL TRUPEI BLADE STRINGS

CLICK AICI PENTRU MOMENTUL VIDEO CU JENNIFER

23:00 Juratii i-au ales pe cei 60 de semifinalisti. Incepand de vinerea viitoare, lupta talentelor se va desfasura live, in studiourile MediaPro din Buftea.

22:28 Yasmine Polocek are 11 ani si o voce de inger. Andra a fost atat de impresionata de talentul ei incat a urcat pe scena si a luat-o in brate. A plecat acasa cu trei "Da" si o vom revedea in semifinale.

22:16 Istvan Gabor are 22 de ani si este ingrijitor. El a venit la Romanii au talent sa picteze cu un …burete de bucatarie. Din pacate, desenul lui i-a lasat reci pe jurati si a fost trimis acasa.

22:08 Trupa H20 a venit la Romanii au talent cu un moment de dans incredibil. Dupa ce au adus sala in extaz si au facut-o pe Andra sa se ridica in picioare, au trecut mai departe fara nicio problema, cu 3 de "DA" din partea juratilor.

CLICK AICI PENTRU MOMENTUL VIDEO CU TRUPA H2O

22:07 Si trupa Zestrea Buduresii i-au impresionat pe cei trei jurati, asa cam merg mai departe, in semifinale.

22:05 Trupa YJB a promis ca face show la Romanii au talent si s-a tinut de cuvant. “Sunteti exact ceea ce avem nevoie”, a declarat Mihai.

22:00 Paul are doar 10 ani si a venit la Romanii au talent cu un moment spectaculos de dans. Iar prestatia lui a fost rasplatit cu 3 de “Da”.

21:55 Si ansamblul de datini Ursul a trecut mai departe, cu 3 de “Da”.

21:52 Iar seara continua in aceeasi nota. Si Mihai Ceaus trece mai departe in competitive, dupa un moment care a tinut intreaga sala cu sufletul la gura.

21:50 Cristian Accibas si Ionut Stoican au avut un moment senzational la Romanii au talent, asa ca merg si ei in semifinale.

21:42 Si Diana merge mai departe, in semifinale, dupa ce a demonstrat ca vocea ei merita sa ajunga departe in competitie.

21:40 Flavius are 12 ani si este pentru a doua oara la Romanii au talent. El a batut la tobe, lucru care i-a impresionat pe jurati care au decis ca merita sa mearga mai departe.

21:35 Dobriceanu Mihai si e din Vaslui. Visul lui este sa reuseasca in viata prin dans. El a venit la Romanii au talent sa mixeze si sa danseze. "Din ce am vazut pana acum esti dansatorul meu preferat", a declarat Andra.

"Ai ce iti trebuie de la natura pentru genul asta de dans. Felicitari", a spus si Mihai Petre.

Iar cei trei jurati la-u trimis acasa, doar pentru moment, cu trei de "Da".

CLICK AICI PENTRU MOMENTUL VIDEO CU MIHAI DOBRICEANU

21:32 Iar sirul rateurilor a continuat cu Daniel Ursariu si momentul lui de dans si cantec de voie buna :). Iar pentru “performanta” sa a fost rasplatit cu 3 de “NU”.

21:30 Si cum nu totul poate fi perfect, Prisacaru Claudiu s-a prezentat din nou la Romanii au talent. Si, ca si anul trecut, a fost trimis acasa dupa cateva secunde de jurati.

21:25 “Aveti o prezenta scenica groaznica”, a declarat Mihai Petre. Cu toate astea, trupa Concerto a mers mai departe.

21:20 Si trupa Corina a trecut mai departe, cu momentul lor de circ. Cei trei au primit raspuns afirmativ din partea tuturor juratilor. “Mi se pare ca sunteti un exemplu demn de urmat”, a declarat chiar Mihai Petre.

21:15 UST Freestylers Crew au facut senzatie la Romanii au talent. "Sunteti foarte buni. Este exact genul de trupa de care avem nevoie la Romanii au talent", a declarat Andi. "M-ati omorat cu dansul vostru", a declarat si Andra. Asa ca trupa a trecut mai departe cu 3 de "Da".

CLICK AICI CU MOMENTUL VIDEO UST Freestylers Crew

21:13 Florin e din Bucuresti si a venit la Romanii au talent pentru a transforma “un hobby intr-un talent”, dupa cum a declarat chiar el. Iar maiestria lui nu a trecut nerasplatita, asa ca merge mai departe in competitie.

21:11 Seara continua spectaculos. Laura Cupsa a facut show pe scena “Romanii au talent”, cu moment de aerobic incendiar. Iar Andi, Andra si Mihai nu au stat nicio secunda pe ganduri si au trimis-o in etapa urmatoare.

21:09 Luca Grigore are 48 de ani si i-a dat pe spate pe jurati cu intepretarea lui, o melodie de-a lui Dan Spataru. Cei trei au decis ca merita sa mearga in etapa urmatoare.

21:04 Si fetele din trupa Boemdance Strastruck merg mai departe, dupa ce juratii au decis ca merita 3 de “Da”. “Zburati in etapa urmatoare” a declarat Mihai Petre.

21:00 Carina Cosma are doar 9 ani, dar asta nu a impiedicat-o sa participe pentru a doua oara la Romanii au talent. Pasiunea ei este dansul: iar juratii au fost impresionati de talentul ei, asa ca au decis ca de aceasta data merita sa mearga mai departe in competitie.

CLICK AICI CU MOMENTUL VIDEO AL TRUPEI BLADE STRINGS

20:56 Cei patru membri ai formatiei Blade Strings au venit la "Romanii au talent" lasand o cu totul alta impresie intregii sali. Cei patru au cantat o melodie Nirvana intr-o maniera cu totul diferita: la instrumente de muzica clasica.

20:55 Bianca are doar 15 ani si i-a lasat masca pe barbatii din sala cu tinuta ei. Asta pana cand au aflat varsta :). Juratii insa au fost impresionati de talentul si vocea ei, si au decis ca merita sa treaca mai departe cu trei de “Da”.

 

20:53 Florian Georgeta are 49 de ani. “Am venit sa imi demonstrez talentul prin muzica”. Din pacate, cei trei jurati nu au fost pre convinsi de prestatia Georgetei, asa ca nu a trecut in etapa urmatoare.

20:51 Mihai Petre, Andra si Andi Moisescu au decis ca si trupa Infinity sa mearga mai departe, dupa un moment de dans spectaculos. Trupa a luat 3 de “DA”.

20:50 Jennifer Medini este casatorita, mama a doi copii si este circar. Tanara de 28 de ani a venit la Romanii au talent cu speranta ca juratii vor fi impresionati de miscarile ei. Si, dupa ce a invartit cercurile cu o maiestrie de invidiat, rezultatul a fost pe masura.

"Mi-a placut tot la numarul tau", a declarat Andra.

"Asta e una dintre cele mai usoare misiuni pe care mi le-ai incredintat", a declarat si Andi.

Cu trei de "DA", Jennifer merge mai departe.

CLICK AICI PENTRU MOMENTUL VIDEO CU JENNIFER

20:40 "E, asta e un numar care merita sa mearga mai departe”, a spus Andi Moisescu despre momentul de dans al Ilariei Cherloaba si Cornel Ogrean. Iar ceilalati doi jurati au fost de accord, asa ca si ei trec mai departe, in semifinale, cu 3 de “DA”.

20:35 Bunicutele majorete danseaza in formula actuala din 2005. Au venit la “Romanii au Talent” sperand ca, in ciuda varstei inaintate, sa ii impresioneze pe cei trei jurati. Si au reusit. Bunicutele merg mai departe, asta desi Mihai Petre a spus “NU”.

Dupa un sezon plin de surprize, cu audiente ametitoare, a venit momentul ca telespectatorii sa-I cunoasca pe semifinalistii care vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman.

Dintre toti cei care pe parcursul editiilor au luat cel putin doi de “DA” si au mers in etapa urmatoare, juriul format din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre ii vor selecta pe cei 60 de semifinalisti. Incepand de vinerea viitoare, lupta talentelor se va desfasura live, in studiourile MediaPro din Buftea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
ROMANII AU TALENT din 22 martie, audienta de doua ori mai mare decat meciul Romania - Ungaria
ROMANII AU TALENT din 22 martie, audienta de doua ori mai mare decat meciul Romania - Ungaria

Editia de vineri, 22 martie a emisiunii “Romanii au talent” a inscris un nou record absolut, obtinind cele mai bune cifre de audienta de la lansarea sa din urma cu doi ani, la nivelul publicului comercial din mediul urban.

ROMANII AU TALENT. Kiss Roland, multiplu campion national la bike trial, a facut spectacol total
ROMANII AU TALENT. Kiss Roland, multiplu campion national la bike trial, a facut spectacol total

Kiss Roland, din Oradea, practica bike trial de opt ani si este multiplu campion national. A venit la "Romanii au talent" pentru a face mai popular acest sport.

ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente ale editiei din 22 martie. VIDEO
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente ale editiei din 22 martie. VIDEO

Eroii continua show-ul la ProTV. Emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori pus mereu pe sotii fac din nou deliciul telespectatorilor.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.