ROMANII AU TALENT din 22 martie, audienta de doua ori mai mare decat meciul Romania - Ungaria

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Marti 26 Martie 2013 07:07
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2013 13:16
Categorie: Romanii au talent
Romanii au talent

Editia de vineri, 22 martie a emisiunii “Romanii au talent” a inscris un nou record absolut, obtinind cele mai bune cifre de audienta de la lansarea sa din urma cu doi ani, la nivelul publicului comercial din mediul urban.

Mai mult decat atat, pe publicul comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, emisiunea “Romanii au talent’ difuzata aseara este pe locul al 3-lea ca audienta in istoria monitorizarii TV, dupa meciurile Rapid - Steaua si Middlesbrough - Steaua din Europa League (Cupa UEFA) din 2006.

In minutul de maxima audienta de la 21.08 emisiunea “Romanii au talent” era urmarita de peste 6 milioane si jumatate de romani, iar in minutul de la 22.32, show-ul de la ProTv inregistra pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinde intre 18-49 de ani, un virf de audienta de 37,1 puncte de rating si o cota de piata uriasa de 61,9% cota de piata.

Programul “Romanii au talent” difuzat de ProTv vineri seara a spulberat din nou concurenta, fiind lider detasat la nivelul tuturor categoriilor de public.

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata intre 20.30 – 22.57 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani una record de

29,7 puncte de rating si a atins o cota de piata de 52,1 procente. Pe “podium” au mai urcat TVR1 cu 9,5 puncte de rating si 16,6% cota de piata, iar pe locul al treilea postul Acasa cu 2,3 puncte de rating si 4,0% cota de piata. Antena 1 s-a clasat abia pe locul al patrulea dupa ProTV, TVR1 si postul Acasa inregistrind o audienta de 13 ori mai mica fata de cea a postului lider, ProTV, doar 2,2 puncte de rating si 3,9% cota de piata
Clasamentul ramine neschimbat si pe intreg publicul din mediul urban. ProTv s-a instalat confortabil pe primul loc cu 27,0 puncte de rating si o cota de piata de 44,2% fiind urmarit pe tot parcursul emisiunii de aproape 3 milioane de telespectatori, urmat de TVR1 cu 10,8 puncte de rating si 17,7% cota de piata, de postul Acasa si abia apoi de Antena 1 care a obtinut o audienta de doar 2,3 puncte de rating si 3,7% cota de piata.

“Romanii au talent” a fost lider de piata absolut si la nivelul intregii tari cu o audienta medie 27,3 puncte de rating si o cota de piata de 43,9 procente, fiind urmarita in medie de peste 5 milioane de romani. Antena 1 s-a clasat pe locul al 5-lea cu 2,6 puncte de rating si 4,1% cota de piata, dupa TVR1 cu 10,4 puncte de rating si 16,8% cota de piata, Kanal D si postul Acasa.

Romanii au talent Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

ROMANII AU TALENT. Petrica Hartescu i-a impresionat pe toti cu talentul sau de pictor.
ROMANII AU TALENT. Petrica Hartescu i-a impresionat pe toti cu talentul sau de pictor."Esti special"
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente ale editiei din 22 martie. VIDEO
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente ale editiei din 22 martie. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
Inghititor romanii au talent
Moment ireal cu un scoțian la Românii au talent. Smiley și Mihai Petre, fără cuvinte.VIDEO
Românii au talent: tutorial de înscriere pentru sezonul nouă
Roxana Zorzolan, concurenta care l-a impresionat pe Florin Călinescu. A apluadat-o minute în șir
Românii au talent, sezonul 8. Dedicat Marii Uniri, sezonul a adunat concurenți români din întreaga lume
Sisu si Puya sunt din nou La Familia si urca pe scena "Romanii au talent": "Trebuie sa facem ceva special pentru fani"
Preselectii Romanii au Talent, in Bucuresti. Andi Moisescu, despre urmatorul sezon: "O sa vedem toate trasnaile pamantului"
romanii au talent Chisinau
Caravana "Romanii au talent" s-a oprit in Chisinau. Cum au incercat concurentii sa impresioneze juriul
Sute de clujeni au venit sa ii sustina pe concurentii de la Romanii au Talent. Au inceput preselectiile cu juriu si public
Caravana "Romanii au talent" a ajuns la Cluj Napoca. Ardelenii au dat ce au avut mai bun la preselectii
Romanii au talent: caravana a ajuns in acest weekend la Timisoara. Concurentul care s-a inscris iar in competitie
Dupa Constanta, Galati si Bacau, caravana "Romanii au talent" a ajuns la Iasi. Urmatoarea oprire va fi la Brasov
ROMANII AU TALENT. Laura Bretan a castigat sezonul 6 si premiul de 120.000 de euro! VIDEO cu momentul incredibil din finala