Romanca Ramona Nerra a trecut de prima etapa live a show-ului "Vocea Germaniei". VIDEO

Ramona Nerra

Romanca Ramona Nerra a trecut de prima etapa live a competitiei muzicale "Vocea Germaniei", care a avut loc joi seara, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea germana Pro7.

In editia de joi seara a competitiei, Ramona Nerra a interpretat piesa "Firework" a cantaretei Katy Perry.

Dupa votul publicului, Ramona Nerra, care face parte din echipa de antrenori The Boss Hoss, a promovat automat in etapa urmatoare a show-ului de talente muzicale.

Cele sapte etape live ale show-ului "Vocea Germaniei" sunt programate intre 5 ianuarie si 10 februarie, urmatoarele sase urmand sa fie difuzate de televiziunea Sat.1 in fiecare vineri seara.

Citește și
Constantin Alexandru Bellu
Inca un roman cucereste Germania, in show-ul Supertalent. Ce a facut de a speriat publicul si juriul
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Daca in prima etapa live au concurat membrii echipelor de antrenori Xavier Naidoo si The Boss Hoss, in urmatoarea etapa vor intra in competitie membrii echipelor cantaretilor Nena si Rea Garvey.

Dupa primele doua show-uri, din fiecare echipa formata initial din sase cantareti, cate doi concurenti sunt trimisi automat in etapa urmatoare, in urma voturilor publicului, iar alti doi concurenti sunt alesi de antrenorii lor.

Astfel, vor ramane in concurs doar 16 cantareti, care vor concura in al treilea show live (pentru echipele Boss Hoss si Xavier Naidoo) sau in cel de-al patrulea (pentru echipele Nena si Rea Garvey).

Romanii Ramona Nerra, Fanel Cornelius si cantareata de origine romana Jeannette Dalia Curta au fost selectati initial in competitia "The Voice of Germany/ Vocea Germaniei", difuzata in Germania pe Pro7 si Sat.1.

Dintre acestia, doar Ramona Nerra a reusit sa ajunga in etapa show-urilor live.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul in Craiova si are studii in teatru si film, absolvite in Bucuresti.

In prezent, ea este cantareata si locuieste in Dusseldorf. A fost convinsa sa se inscrie in competitia "Vocea Germaniei" de sotul ei.

Se descrie ca fiind o fire deschisa, ambitioasa si increzatoare.

Pentru Ramona Nerra mai importanti decat cariera sa muzicala sunt gemenii sai, in varsta de 3 ani. Intr-un interviu acordat MEDIAFAX, Ramona Nerra, care locuieste in Germania de aproape zece ani, a spus ca "Vocea Germaniei" reprezinta pentru ea "o schimbare pozitiva", care i-a permis acesteia sa fie mult mai cunoscuta.

Ea a mai declarat in interviu ca la inceputul show-ului "Vocea Germaniei" s-a temut foarte mult, intrucat nu stia care va fi reactia spectatorilor germani, insa acum se bucura sa descopere ca nu numai Germania are emotii impreuna cu ea, cand este pe scena, ci si Romania.

"Este un concurs care apropie doua tari. Este extraordinar!", a declarat cantareata pentru Mediafax.

"Vocea Germaniei/ The Voice of Germany" este varianta germana a talent show-ului "The Voice".

Primul sezon al emisiunii "Vocea Romaniei" a fost difuzat incepand din toamna lui 2011 la Pro TV, castigatorul competitiei fiind desemnat Stefan Stan.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Ce va face Stefan Stan cu 100.000 euro:
Ce va face Stefan Stan cu 100.000 euro: "Imi platesc datoriile si daca-mi mai raman imi iau sosete"

Castigarea marelui premiul de la Vocea Romaniei poate insemna inceputul unei cariere de succes pentru Stefan Stan. Intrebarea care se afla acum pe buzele tuturor este "Ce va face cu banii?". Stefan a raspuns deja.

Inca un roman cucereste Germania, in show-ul Supertalent. Ce a facut de a speriat publicul si juriul
Inca un roman cucereste Germania, in show-ul Supertalent. Ce a facut de a speriat publicul si juriul

VIDEO. Romanul Constantin Alexandru Bellu a incantat publicul german si juriul emisiunii "Das Supertalent 2011", similara cu "Romanii au talent".

Juriul de la
Juriul de la "America’s Got Talent", cu gura cascata! Vezi de ce! VIDEO

Fiecare concurent care se prezinta in fata juriului atunci cand vine vorba de talent dar un simplu baiat de 18 ani a uimit la auditiile de la New York.
 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.