RETROSPECTIVA Scandalurile mondene ale anului 2009

Rihanna batuta

La suprafata, nu gasim mare diferenta intre scandalurile din strainatate si cele cu iz local starnite intre pseudo-vedetele de la noi. Tot la batai, cearta pe avere, infidelitati si betii se inscriu, ambele tabere. Difera, insa, doar contul din banca.


Rihanna si Nikita

In februarie, stralucea un nou cuplu glam: Rihanna si Chris Brown. Toti le prevedeau un viitor stralucit. Amandoi erau invitati la Premiile Grammy si urmau sa urce pe scena. In seara de dinaintea galei s-a produs insa un scurtcircuit, iar tanarul domn Brown a ajuns la politie, dupa un incident care avea sa faca istorie.

Pe rand, tabloidele au inceput sa dea informatii. Mai intai, am aflat ca artistul a batut o femeie. Apoi, ca pe post de sac de box a stat chiar iubita sa Rihanna. In plina incertidune, o fotografie publicata pe de-acum faimosul tmz.com a facut rapid inconjurul inbox-urilor planetare. Rihanna ni se dezvaluia invinetita, cu nasul si buzele sparte, imediat dupa atac.

A fost numai primul episod al disputei dintre cei doi. Urmatoarea secventa, una... erotica, a incins rapid serverele de net din lumea intreaga. Zice-sa ca, din dorinta de razbunare, Chris ar fi „scapat” intentionat cateva fotografii cu Rihanna goala.

Citește și
nunti
RETROSPECTIVA Nuntile anului 2009! VIDEO
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Desi au avut tentative de a se impaca, artista vorbeste acum la trecut despre relatie. Iubitul bataus a fost condamnat la 500 de ore de munca in folosul comunitatii. In plus, autoritatile i-au interzis, pentru cinci ani de zile, sa se mai apropie de ea.

Mioritic, am putea forta un corespondent in Nikita noastra cea de toate zilele. Care Nikita s-a lansat, mai ceva ca satelitul pe orbita, intr-o adevarata frenezie la TV, in incercarea de a scapa de tatal fiicei sale. Foarte putin a lipsit ca fostii sai iubiti (aici, sa ne inchinam in fata minunii: au fost MAI MULTI!!!!) sa se ia la bataie, in direct, la Acasa TV.

David Letterman, Andreea Banica si Simona Sensual

Domn prezentabil si respectabil, inconjurat mereu de vedete si cu o nevasta atragatoare, idolul David Letterman a fost dat rapid jos de pe soclu. S-a trezit in mijlocul unui santaj si a fost nevoit, sa recunoasca, in direct, ca a avut mai multe relatii cu colegele de serviciu. A avut, insa, grija sa nu precizeze cand s-au intamplat toate nebuniile amoroase.

Scandal mare a izbucnit si in miezul pleiadei de „stelute” de la noi: cateva nimfe „aspiratoare” si aspirante la o cariera au pangarit ecranul, acuzandu-l pe impresarul Lucian Mitrea ca-si inseala pe unde apuca sotia. Nimeni alta decat Andreea Banica, proaspat mamica. Nici macar fotografiile aduse dovada in sprijinul adulterului n-au convins-o pe cantareata sa aleaga o cariera solo si in viata. Andreea si-a pupat barbatul pe gura, la „Happy Hour” si a anuntat ca nu sunt decat minciuni.

"Mincinoasa", a strigat tot la Maruta pe canapea si Simona Sensual. Izvor nesecat de prelegeri „docte”, a adaugat, apoi, cuvinte mult mai grele la adresa unei "babe de 37 de ani" din Germania. Cu ce a gresit aceasta? A avut tupeul sa sustina ca ea este adevarata iubire a lui Maharu, cel cu care se cotonogeste Simona, in particular. Deloc senzual, domnu’ Maharu! Deloc senzual...

Paris Hilton- Cristiano Ronaldo si Monica Columbeanu- soferii

Starnita bine de tot de caldura de-afara, in vara, Paris Hilton si-a setat o noua tinta: Cristiano Ronaldo. Fara obisnuitul tricou roz, „gelatul” portughez i-a oferit cateva pahare starletei, intr-un club, dupa care a vizitat-o putin pe-acasa. Doar au vorbit, s-au scuzat pe unde au putut cei doi, desi presa a catalogat nebunia ca o aventura de-o noapte. Adevarul e ca ii si legau atatea...

Intre granitele noastre, Moni Columbeanu este cea care s-a afisat, in 2009, cu tot felul de domni bine facuti, denumiti generic "soferi". Atat de bine au iesit baietii de pe urma marketingului made in Izvorani, incat, in nomenclator, ar trebui adaugata, la finalul meseriei in sine si cuvintele „al MONICAI COLUMBEANU”. E si asta un job, doar!

Junii au impartit aproximativ 15 minute de glorie cu razgaiata lor stapana, iar apoi au imbratisat cariere apropiate. Unul dintre ei s-a facut manechin si prezinta pentru Botezatu, iar celalalt s-a intors la striptease. Moni si-a indreptat privirea spre "Dansez pentru tine", dar nu prea i-a iesit. Concluzia generala: e cam nepotrivita pentru gingasii. Nici partenerul ei nu a primit slujba viselor, "sofer", ci doar cateva cuvinte mai putin fericite. Cum ar fi... "retardat".

Nici domnul Columbeanu nu a scapat netaxat. Pe firmamentul monden a stralucit, o perioada, "blonda lui Iri", care a devenit celebra dupa ce a declarat, ingenua, ca milionarul a placut-o asa de mult ca a sarutat-o la subrat. Loc unde, de altfel, domnita si-a tatuat acum semnul "Interzis", ca numai el are voie la un asa favor.

Petre Roman si Mel Gibson

Trecuti binisor de prima tinerete si fostul prim-ministru si actorul au hotarat ca 2009 e anul schimbarilor. Au inceput cu nevestele, pe care le-au inlocuit cu altele mai tinerele si, culmea, cu inclinatii muzicale. Si Silvia, si Oksana le-au nascut, fiecaruia, cate un mostenitor. Prima dintre ele ar trebui medaliata cu aur: si-a dus barbatul pana la altar!

Ion Dolanescu si Michael Jackson

Maestrul si megastarul s-au stins in 2009, lasand in urma averi zdravene. Al nostru Ion Dolanescu ar fi pitit sub saltea aproape doua milioane de euro. Suma transformata brusc in doua milioane de... motive pentru ca fii sai, Ionut si Dragos, sa se razboiasca si sa mearga pana in justitie. Fiecare, cu una bucata mama furioasa in anexa. Membrii clanului au facut un tur de forta prin fata camerelor, s-au intrecut in aparitii pe prima pagina a tabloidelor si, intr-un final, au dat senzatia ca vor reusi sa imparta si banii si casele maestrului nascut intre Carpati.

Tot despre rude nemultumite e vorba si in cazul lui Michael Jackson, care a lasat in urma, o avere inestimabila. In sensul ca, teoretic, se vorbeste chiar si despre un miliard de dolari. In realitate insa, datoriile megastarului se duc spre 500 milioane. Razboiul s-a solutionat in justitie, dupa dezvaluirea testamentului. Mama Katherine Jackson si cei trei copii au mostenit cea mai mare parte. Suparat foc este, insa, tatal Joe Jackson, care a avut tupeul sa ceara o renta lunara. Cheltuieli personale, a precizat acesta.

 

Lindsay Lohan si Marijuana

Impartita intre dragostea pentru barbati si femei, certuri, rufe spalate in public si aparitii invaluite in parfum tare, de...alcool, Lindsay Lohan nu se poate plange ca presa nu-i acorda atentie. Ce-i drept, ar trebui sa-i „multumeasca” tatalui sau, care o acuza frecvent ca se distruge si se ingrijeste ca o lume intreaga sa auda asta.

Aceleasi cuvinte i le-a spus, in 2009, si domnul Coteanu fiicei sale Dana, alias Marijuana. Pe ea, consumul excesiv de tequilla a impins-o la excursii nocturne pe strazile din Suceava. „Umbla teleleu si parea drogata”, le-au spus medicilor cei care au chemat ajutoare. Fosta (zice ea) dependenta, Marijuana a renuntat sa-si mai ia tratamentul si si-a lasat parintele sa-i creasca fetita.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
RETROSPECTIVA Mame/ Tati/ Botezuri 2009
RETROSPECTIVA Mame/ Tati/ Botezuri 2009

Ii cheama Christina, Lou, Zsolt sau Violet. Prenume obisnuite, la prima vedere. Numele asociat vine, insa, cu o mostenire grea: „mami” si „tati” sunt celebri. Sau, in cazul unora, isi doresc din tot sufletul...

RETROSPECTIVA Nuntile anului 2009! VIDEO
RETROSPECTIVA Nuntile anului 2009! VIDEO

Pe meleaguri autohtone, nuntile au fost fie foarte discrete, secretoase chiar, fie deschise alaiurilor de rude, prieteni, colegi de munca si... ziaristi. Pe la altii, s-a mers la castele in Venetia sau in insulele Caraibe.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.