RETROSPECTIVA Nuntile anului 2009! VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Pe meleaguri autohtone, nuntile au fost fie foarte discrete, secretoase chiar, fie deschise alaiurilor de rude, prieteni, colegi de munca si... ziaristi. Pe la altii, s-a mers la castele in Venetia sau in insulele Caraibe.

 

Asteptata, dar cu usile inchise pentru muritorii de rand. Asa a fost nunta unora dintre cele mai enigmatice personaje din peisajul monden romanesc. Dupa o pasiune neinteleasa si o casatorie esuata dupa trei luni, Ion Ion Tiriac s-a intors la adevarata iubire a vietii, Ileana Lazariuc, pe care a luat-o de sotie. Ceremonia religioasa a fost secreta si s-a tinut pe 29 august, la un schit din Calarasi. Cu discretie s-a desfasurat si petrecerea: pe o proprietate privata, la cort, pe malul lacului Buftea. Au fost prezente zeci de personaje cunoscute, dar, culmea, niciun filmulet de la distractie nu a “scapat” inca pe piata. Cu aceeasi ocazie, cei doi si-au botezat si fiul.

Nici fosta n-a stat prea mult pe ganduri si, chiar inaintea lui Ion Ion, Maria Marinescu a spus „Da!”, omului de afaceri francez Frank Colin. Nunta a avut loc intr-un cadru fastuos, la un castel din Paris si a costat in jur de 200.000 de euro. Totul la doar sase luni dupa ce mirii se cunoscusera. Mariei ii place sa se grabeasca la altar!

Citește și
Cum sa distrugi o nunta dintr-o singura miscare
Cum sa distrugi o nunta dintr-o singura miscare! VIDEO!
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Plina de fast a fost si nunta Dianei Dumitrescu, “Regina” de la Acasa TV. N-au lipsit petalele pe covorul rosu, o trena de cinci metri la rochia miresei, artificiile, cat si, in special… colegii de la Buftea ai mirilor. Petrecerea s-a desfasurat in apropierea platourilor de filmare ale serialului, intr-un cort alb, iar tema a fost Heaven, adica Raiul.

Si colegul Dianei, Augustin Viziru, s-a casatorit in 2009, cu iubita lui Oana, dupa o relatie de noua ani. Cununia civila si petrecerea au fost restranse.

A patra oara poate e cu noroc, si-a spus probabil Bodo, solistul de la Proconsul, care si-a luat iubita de nevasta. Mai intai la starea civila, la inceputul anului. Iar apoi, in vara, la biserica.

Si Cristina Rus se poate lauda ca a avut parte de un an exceptional. Mai intai, s-a maritat cu omul de afaceri Dragos Balteanu. La nunta lor, totul a fost aranjat minutios: de la cununia civila, tinuta chiar in fata primarului Sorin Oprescu, pana la ceremonia de la biserica si petrecerea la care au fost invitate 300 de persoane. Pe final de an, a venit si vestea cea mare: cantareata este insarcinata!

Nunta Salmei Hayek este, cu siguranta, printre cele mai interesante, de anul trecut. Actrita si alesul sau, miliardarul francez Francois-Henri Pinault, s-au casatorit civil chiar de Ziua Indragostitilor. Petrecerea au continuat-o la Venetia, intr-un castel proprietate a familiei domnului, cu care Salma are si o fetita. Antonio Banderas si sotia Melanie Griffith, Penelope Cruz, Charlize Theron, supermodelul Lily Cole si fostul presedinte al Frantei, Jacques Chirac au fost, cu totii, prezenti la nunta.


De o ceremonie cu clasa s-a bucurat si mostenitoarea unuia dintre cei mai bogati si cunoscuti oameni din lume: Ivanka Trump, care a ales sa faca o nunta traditionala. Rochia sa a fost semnata de Vera Wang si s-a inspirat din tinuta purtata de Grace Kelly. “Masa si dansul” au adunat 500 de invitati si s-au desfasurat sub vigilenta privire a tatalui, Donald Trump. Nu stim daca acesta a concediat pe cineva dupa eveniment…

Putin mai diferita a fost nunta lui Boris Becker cu un fost model. La St. Moritz, in Elvetia, mireasa a ales sa poarte un costum cu pantaloni, din trei piese. Iar daca rebelul de altadata Boris a vandut drepturile de imagine unui post TV, Fergie de la Black Eyed Peas s-a maritat intr-o discretie totala, in Malibu. Si solista a avut oaspeti de seama, de la colegii de trupa, pana la Kid Rock, chitaristul formatiei Guns N' Roses, Slash, Kate Hudson, Rebecca Romijn si Jerry O'Connell.

Si eternul cuceritor de la Hollywood, Bruce Willis si-a luat de mana prietena -care aduce bine de tot cu “fosta” sa, Demi Moore – si a trecut-o pe numele sau, cu semnatura. Ceremonia a avut loc in insulele Caraibe. Greu de ucis, dar cu o inima buna, Bruce s-a ingrijit ca de la nunta sa nu lipseasca nici fiicele, nici Demi si nici actualul sau sot, Ashton Kutcher.


Un alt cuceritor, Robert Redford, si-a luat inima in dinti la 72 de ani. Redford s-a casatorit cu cea care ii e alaturi din 1996, o pictorita cu 30 de ani mai tanara. Doar 30 de persoane au participat la petrecerea ce a avut loc la Hamburg.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Nunti amanate din cauza concediilor fara plata ale functionarilor
Nunti amanate din cauza concediilor fara plata ale functionarilor

Socoteala de acasa nu se mai potriveste cu cea de la Starea Civila in aceste vremuri grele. Mai multe cupluri din Sibiu trebuie sa isi amane nunta, pentru ca angajatii Primariei sa isi ia zilele de concediu fara plata intre Craciun si Revelion.

Cum sa distrugi o nunta dintr-o singura miscare! VIDEO!
Cum sa distrugi o nunta dintr-o singura miscare! VIDEO!

Aveti grija pe cine invitati la nunta si, mai ales, cum se comporta dupa cateva pahare de sampanie. Altfel, ceea ce ar trebui sa fie una dintre cele mai fericite zile din viata se poate transforma intr-un fiasco extrem de dureros.

Portret: Noua nunti, cinci divorturi si cativa mostenitori
Portret: Noua nunti, cinci divorturi si cativa mostenitori

In anul ce a trecut, lumea mondena a ras, a plans, a barfit sau, pur si simplu, a ramas cu gura-cascata si s-a minunat. Odata cu ea si suflarea romaneasca, de la vladica pana la opinca.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.