MASTERCHEF. Concurentii au avut probe de gatit in subteran si si-au dovedit invenvivitatea in salina

14-05-2014 08:56


Un adevarat maraton al probelor s-a derulat marti seara la Masterchef, in urma caruia trei concurenti au plecat acasa. Aspirantii la marele titlu au intrat la propriu sub pamant, apoi au fost supusi testului sub presiune.

In final insa, le-au aratat juratilor cat de inventivi sunt.

Chiar daca nu toti s-au descurcat, macar s-au straduit. Si, asa cum ne-au obisnuit, preparatele au fost condimentate si cu lacrimi si certuri.

Cei 18 concurenti au fost impartiti in doua echipe - conduse de Adriana si Cristian - si au plecat in deplasare. Nu mica le-a mirarea cand au aflat ca vor gati in salina Slanic Prahova.

Fiecare echipa a pregatit propriul meniu - cu 3 feluri de mancare - pentru cei aproximativ 150 de oameni care lucreaza in salina. Tensiunea a fost mare, iar certurile nu au intarziat apara.

In cele din urma, au fost alesi castigatorii. Iar diferenta intre cele doua echipe a fost mare.

Echipa rosie a ajuns astfel la testul sub presiune - mai putin Tatiana, care a fost salvata de Adriana, si Raluca. Din cauza unor probleme de sanatate, ea a parasit concursul.

Sub cutii, concurentii au gasit diverse ustensile de bucatarie pe care au fost nevoiti sa le foloseasca pentru a realiza un preparat, in 100 de minute. Chiar daca pentru unii parea imposibil, la final, juratii au fost impresionati. Cu toate acestea, Gabriela a parasit concursul.

Apoi, cei care au ramas in competitie au avut de gatit doua feluri de paste. Bobi a fost nevoit sa lase sortul si sa plece acasa.

Gabriel, in schimb, a castigat proba si a avut datoria de a forma cinci echipe care se vor duela saptamana viitoare.

Ce alte provocari urmeaza la MasterChef, aflati in urmatoarea editie - martea viitoare, de la 20:30, la ProTv.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO