Primele imagini cu hotii care au jefuit-o pe Kim Kardashian. Momentul in care fug cu bjiuteriile, surprins de camere. VIDEO

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06

Dupa doua saptamani de la jaful din Paris in care a fost implicata Kim Kardashian, au aparut primele inregistrari video cu hotii.

Primele imagini cu suspectii jafului din Paris au fost facute publice. O camera de supraveghere de pe o strada din apropierea hotelului a surprins momentul in care unul dintre hoti trece pe o bicicleta, cu un pachet suspect si foarte mare, agatat de bicicleta. Insa, chipurile lor nu se vad foarte bine, asa ca politistii inca nu au reusit sa ii identifice, scrie The Sun.

In urma jafului, hotii au furat bijuterii in valoare de 10 de milioane de EURO, dupa ce au amenintat-o si i-au pus un pistol la tampla vedetei.

La inceputul lunii, cinci barbati inarmati, mascati si imbracati in uniforme de politisti, au intrat in resedinta privata ocupata de Kim Kardashian la Paris, un fost hotel amenajat acum ca o locuinta de lux.

Paznicul cladirii a fost incatusat de catre atacatori, nu inainte de a fi obligat sa descuie usa de acces catre apartamentul ocupat de Kim Kardashian.

vedeta a fost amenintata cu arma, legata si dusa in baie. Hotii au parasit resedinta dupa cateva minute, cu o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro si, separat, un inel in valoare de 4 milioane de euro.

Kim Kardashian a plecat din Paris, la bordul unui avion privat, la cateva ore dupa jaful armat.

De atunci, starleta nu a mai avut nicio aparitie publica, a anuntat ca ia o pauza de la postarile pe retelel de socializare, iar surse apropiate au declarat ca vedeta se gandeste serios sa isi schimbe stilul de viata, fiind traumatizata de experienta nefericita traita in Paris.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO