Premiile Grammy 2021. Cântăreaţa care s-a afişat cu un decolteu incredibil. GALERIE FOTO

×
Codul embed a fost copiat

Cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy a fost gala lui Beyonce, dar Doja Cat, nominalizată la 3 categorii, a impresionat prin decolteul său, chiar dacă a plecat acasă fără niciun trofeu.

Doja Cat a făcut senzație cu ținuta pe care a ales-o la Premiile Grammy de anul acesta.

Cântăreața a ales o rochie nonconformistă, cu un decolteu adânc, care a furat privirile tuturor. În partea de jos rochia era confecționată din pene și fulgi de culoare verde, iar partea de sus a rochiei era asemănătoare unei jachete de piele.

Deși a furat toate privirile, din păcate, nu a reușit să obțină niciun trofeu.

Cu cele trei trofee câștigate duminică noapte, Beyonce a devenit artistul în viață cu cele mai multe premii Grammy, 28, și l-a egalat pe legendarul Quincy Jones.

Citește și
Beyonce, nominalizată la nouă categorii la Premiile Grammy, care vor avea loc pe 31 ianuarie 2021
Beyonce, nominalizată la nouă categorii la Premiile Grammy, care vor avea loc pe 31 ianuarie 2021
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Trofeul pentru Albumul anului i-a revenit lui Taylor Swift, pentru "Folklore".

Gala nu a fost lipsită de controverse. Artistul canadian "The Weekend" a boicotat ceremonia, supărat că nu a primit nicio nominalizare. Asta deși piesa lui, "Blinding Lights", a bătut toate recordurile de vânzări.

Mai mulți artiști critică sistemul de nominalizări, care include mai multe "comisii secrete de experți", acuză ei. Acestea ar dezavantaja femeile și minoritățile de orice fel.

Amanată 2 luni din cauza pandemiei, gala Grammy a avut un format parțial virtual, alternând momente live cu unele înregistrate. Majoritatea celor prezenți au purtat măști.

Principalele premii, câștigate de Taylor Swift și Billie Eilish

 

Taylor Swift şi Billie Eilish au câştigat, duminică, principalele premii ale celei de-a 63-a ediţii a galei Grammy, iar Beyonce a obţinut premii la patru categorii, devenind cea mai premiată femeie din istoria Grammy, transmite Reuters.

Albumul surpriză "Folklore", înregistrat de Taylor Swift în perioada de lockdown, a primit premiul pentru cel mai bun album al anului, în timp ce piesa lui "Billie Eilish "Everything I Wanted" a obţinut premiul pentru înregistrarea anului. Prin victoria de duminică, Taylor Swift, 31 de ani, devine prima femeie care a câştigat de trei ori premiul Grammy pentru cel mai bun album, egalând performanţele unor giganţi ai muzicii precum Stevie Wonder, Frank Sinatra sau Paul Simon.

Beoynce are 28 de premii Grammy în palmares

 

Cele patru premii Grammy obţinute duminică de Beyonce i-au propulsat palmaresul general la 28 de premii Grammy, doborând recordul feminin deţinut anterior de Alison Krauss.

Beyonce a primit premiile Grammy la categoriile interpretare R&B ("Black Parade"), pentru cel mai bun videoclip ("Brown Skin Girl") şi pentru colaborarea cu Megan Thee Stallion la piesa "Savage", recompensată la categoriile cea mai bună piesă rap şi cea mai bună interpretare rap.

De obicei foarte controlată, Beyonce a fost vizibil emoţionată când a acceptat premiul pentru interpretare R&B care a propulsat-o în topul laureaţilor Grammy. "În calitate de artist, consider că este datoria mea, datoria noastră a tuturor, să reflectăm epoca în care trăim", a spus ea, adăugând că doreşte să-i susţină şi să sărbătorească activitatea tuturor artiştilor de culoare care au inspirat-o şi care inspiră lumea întreagă.

Dua Lipa, premiul pentru cel mai bun artist pop

 

Solista britanică Dua Lipa a câştigat premiul la categoria cel mai bun album pop cu LP-ul dansant "Future Nostalgia".
Compozitorii piesei "I Can't Breathe", interpretată de solista R&B H.E.R au câştigat premiul Grammy pentru piesa anului. Această melodie a fost compusă ca reacţie la protestele Black Lives Matter care au cuprins Statele Unite vara trecută.

Megan Thee Stallion, premiul pentru cea mai bună artistă nouă

 

Solista hip-hop Megan Thee Stallion, 26 de ani, a primit premiul Grammy pentru cea mai bun nouă artistă şi a câştigat încă două premii (cea mai bună piesă rap şi cea mai bună interpretare rap) pentru single-ul "Savage", în care cântă alături de Beyonce.

Prezentată de Trevor Noah, ceremonia Grammy din acest an s-a desfăşurat într-un format hibrid, ce a îmbinat reprezentaţiile live cu cele preînregistrate ale unor interpreţi precum Lipa, Taylor Swift, Post Malone, Cardi B, DaBaby, Black Pumas sau Mickey Guyton.

Ceremonia s-a desfăşurat atât în interior cât şi în aer liber, la Los Angeles, fără a beneficia însă de scena elaborată şi de efectele speciale ale galelor din anii anteriori.

Surpriza galei a fost faptul că trupa de K-Pop BTS a pierdut la categoria de interpretare pop pentru duo/formaţie în faţa duetului format din Lady Gaga şi Ariana Grande (cu piesa "Rain on Me"). Ca o consolare pentru băieţii de la BTS, gala Grammy din acest an s-a încheiat cu interpretarea piesei lor în limba engleză "Dynamite", direct din Coreea de Sud.

Câştigătorii la principalele categorii ale Premiilor Grammy

 

- Albumul anului: "Folklore" - Taylor Swift
- Înregistrarea anului: "Everything I Wanted" - Billie Eilish
- Piesa anului: "I Can't Breathe" - compusă de Dernst Emile II, H.E.R. & Tiara Thomas, interpretare H.E.R.
- Cel mai bun nou artist: Megan Thee Stallion
- Cea mai bună interpretare pop duo/grup: "Rain On Me" - Lady Gaga şi Ariana Grande
- Cel mai bun album pop: "Future Nostalgia" - Dua Lipa
- Cea mai bună interpretare rock: "Shameika" - Fiona Apple
- Cea mai bună interpretare rap: "Savage" - Megan Thee Stallion featuring Beyoncé
- Cel mai bun albumm rock: "The New Abnormal" - The Strokes
- Cel mai bun album country: "Wildcard" - Miranda Lambert
- Cel mai bun album contemporan de muzică creştină: "Jesus is King" - Kanye West
- Cel mai bun videoclip: "Brown Skin Girl" - Beyonce, Blue Ivy, WizKid

Câştigătorii premiilor Grammy sunt aleşi prin vot de cei aproximativ 11.000 de membri ai Recording Academy din SUA.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Bruno Mars cere să fie lăsat să cânte la Gala Premiilor Grammy alături de noua sa trupă
Bruno Mars cere să fie lăsat să cânte la Gala Premiilor Grammy alături de noua sa trupă

Cântăreţul Bruno Mars s-a pus într-o situație oarecum jenantă, după ce i-a rugat pe organizatorii premiilor Grammy să-l lase sa cante la ceremonie.

Beyonce, nominalizată la nouă categorii la Premiile Grammy, care vor avea loc pe 31 ianuarie 2021
Beyonce, nominalizată la nouă categorii la Premiile Grammy, care vor avea loc pe 31 ianuarie 2021

La începutul anului viitor, cântăreața americană Beyonce are șansa să devină regina încoronată a premiilor Grammy.

Un muzician câștigător de premii Emmy şi Grammy a murit la 52 de ani, cu coronavirus
Un muzician câștigător de premii Emmy şi Grammy a murit la 52 de ani, cu coronavirus

Muzicianul american Adam Schlesinger, câștigător a 3 premii Emmy şi un premiu Grammy, a murit la vârsta de 52 de ani, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.