Blonda pana la capat! Paris Hilton a confundat cocaina cu guma de mestecat

Ultima actualizare: 05-10-2012 05:36
Paris Hilton

Paris Hilton a sperat pana in ultima clipa ca va scapa de acuzatia de posesie ilegala de cocaina, insa, din pacate pentru ea, procurorii din Los Angeles nu s-au lasat induplecati de explicatia blondinei. Acestia au inaintat deja cazul catre tribunal.

Mostenitoarea Hilton, in varsta de 29 de ani, ar putea fi condamnata la patru ani de inchisoare daca va fi gasita vinovata.

In raportul intocmit de politistul care i-a retinut pe Paris si pe iubitul ei este notat faptul ca ofiterul a oprit masina in care cei doi se aflau deoarece a simtit miros de marijuana venind din interiorul vehicului.

“Dupa ce i-am oprit, Paris mi-a spus ca vrea sa se rujeze si atunci i-am dat poseta, care se afla in mana mea. In momentul in care a deschis-o, am observat ceva ce parea a fi cocaina. Era intr-un saculet care a si cazut din geanta. Mi-a spus ca nu e geanta ei si ca a imprumutat-o de la o amica”, a scris ofiterul in raport.

Mai mult, Paris spune ca a crezut ca amica avea guma in geanta, si nu cocaina.

Iubitul blondei, in varsta de 34 de ani, a fost si el pus sub acuzatie. Barbatul a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Paris Hilton: Geanta cu droguri nu e a mea. Nu am posete atat de ieftine

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO