Paris Hilton investeste. Si-a cumparat bordel!

Paris Hilton

Cladirea din Londra, folosita in trecut pentru activitati sexuale si multe altele ilegale, a costat-o pe starleta 1.4 milioane de dolari.  Dar ce mai conteaza pretul cand investesti intr-o locuinta plina de istorie?!


Se pare ca aceasta cladire a constituit refugiu pentru drogati si pirati, dar asta n-a speriat-o pe Paris, dimpotriva. Ea a fost atrasa de ideea de a cumpara o cladire cu un trecut dubios, pe care s-o transforme intr-un camin confortabil.

"Este pur si simplu frumoasa. Nu are camere obisnuite, e mai mult ca un labirint. Aici, se consuma de obicei opium, iar hotii erau pusi in lanturi", a povestit incantata blonda.

Noua casa a lui Paris Hilton a mai fost folosita de vagabonzi si de piratii care se lasau prada placerilor sexuale, dupa luni de vagabondaj pe mare.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Paris Hilton il vrajeste pe Printul William!
Paris Hilton il vrajeste pe Printul William!

Nu are un inel pe deget, dar cu siguranta e aproape insurat cu Kate Middleton. Asta nu l-a impiedicat pe mostenitorul coroanei Marii Britanii sa flirteze cu o alta mostenitoare, nu a unui regat, ci a unui lant hotelier.

Paris catre Sarah Palin:
Paris catre Sarah Palin: "Fa campanie electorala in costum de baie!"

De ce sa-ti ascunzi corpul frumos in niste costume oribile? La fel gandeste si Paris Hilton, care-si vira din nou coada in politica si le da sfaturi candidatilor la Casa Alba.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.