Paris Hilton a vrut sa ascunda cocaina in vagin! N-a mai apucat...

Ultima actualizare: 01-11-2012 20:02
Paris Hilton

Nu de putine ori presa de scandal a facut referire la capacitatile intelectuale destul de limitate ale blondei Paris Hilton. Se pare insa ca vedeta nu e chiar asa prostuta precum pare.

Cel putin asta sustine o sursa din anturajul starletei, care a declarat ca aceasta a reusit sa pacaleasca politia de multe ori, ascunzandu-si cocaina in vagin.

In ziua in care a fost prinsa in Las Vegas, primul lucru pe care Paris l-a cerut politistilor a fost sa mearga la toaleta. Spera sa ascunda cocaina din geanta in propriul vagin.

“Le-a cerut ofiterilor permisiunea sa mearga la baie. Stia ca asta e singura ei sansa sa ascunda cocaina si sa scape de arest. Paris nu e atat de proasta precum pare. Este una dintre cele mai inteligente si manipulatoare persoane pe care le stiu. Are reflexe bune, nu se pierde cu firea. Un bun exemplu este incidentul din Vegas”, a declarat sursa.

Aceeasi sursa spune ca nu este prima data cand mostenitoarea Hilton recurge la astfel de gesturi. A scapat de nenumarate ori de politie ascunzand intr-un prezervativ drogurile, pe care l-a introdus apoi in vagin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO