"Oau, o vedeta la noi in liceu". Marius Moga ii invata pe tineri sa isi valorifice talentul, printr-o parada galagioasa

Ultima actualizare: 31-05-2014 06:57

Alba Iulia s-a transformat, saptamana aceasta, in capitala muzicii si tineretii. Marius Moga s-a intors acasa pentru a-i invata pe adolescenti sa-si valorifice talentul.

"In cetate, fiecare echipa are la dispozitie fix 3 minute sa arate ce poate cu tobe, cu percutii, cu strigaturi, cu ha, ha, orice lucru ne da energie", le spune Marius Moga elevilor din liceele  unde a selectat tineri care sa dea, vineri, viata cetatii intr-o parada galagioasa.

Marius Moga si echipa lui au trecut pe la cele 7 licee din oras si au selectat peste 200 de tineri care sa participe la "Marea Galagie" - parada adolescentilor, care va incheia Tabara de Muzica organizata pentru a doua oara de artist.

"Am fost scosi de la ore, nu am stiut ce se intampla, toti speriati si l-am vazut pe Moga, oau, o vedeta la noi in liceu", a povestit Ioana Bogdan, eleva.

"Noi incercam sa facem o galagie organizata, cu 7 licee din Alba care sa fie in competitie, dar in acelasi timp sa fie uniti, conceptul se cheama 'Marea Galagie de la Alba Iulia', reunim orasul prin licee: 1. Sa functioneze ca o echipa mare a Alba Iuliei, de facut galagie. Si 2. Sa isi castige identitatea creand propriile lozinci", explica Marius Moga.

In tabara de muzica a lui Moga s-au inscris 50 de tinere talente din intreaga tara. Timp de o saptamana, adolescentii au ocazia sa ia lectii de canto, de dezvoltare personala si sa invete sa cante la diverse instrumente.

"Fiecare avem ceva special, fiecare suntem diferiti si putem sa ne combinam sa facem ceva special impreuna", afirma Cristian Tarcea, participant.

Vineri si sambata, de zilele orasului Alba Iulia, cetatea intreaga va rasuna. Cei mai in voga artisti ai momentului vor participa la un concert semnat "Moga & Friends".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO