Adrian Despot este noul antrenor de la "Vocea Romaniei". "Tinerii artisti vor avea in mine un sprijin de 110%"

Ultima actualizare: 08-07-2017 06:58

Adrian Despot, unul dintre cei mai apreciati muzicieni si producatori din Romania, se alatura echipei celei mai tari competitii a vocilor, "Vocea Romaniei", in calitate de antrenor!

Adrian este un artist complex, are o personalitate puternica, independent si are un umor fin. In cei peste 23 de ani de cariera, a lansat noua albume, a produs si a facut parte din diverse show-uri de televiziune si radio, a compus muzica pentru film si televiziune si a format numerosi alti artisti.

Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Koln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti si este membru al Uniunii Compozitorilor din Romania.

Adrian revine in televiziune la "Vocea Romaniei", unde va lupta cu Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cele mai bune voci ale sezonului 7 si va incerca sa-si formeze cea mai tare echipa pe care sa o duca spre finala, cat mai aproape de ravnitul trofeu.

Adrian Despot: ”Ma bucur sa ma reintorc in televiziune si ma bucur ca se intampla la cea mai tare emisiune de profil din tara. Vocea Romaniei reprezinta o reala rampa de lansare pentru tinerii artisti, iar eu imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ma implic inca de la inceput in pregatirea lor atat muzicala, cat si mentala. Vor avea in mine un sprijin 110%, in cadrul emisiunii sau in afara platourilor."

Noul antrenor de la "Vocea Romaniei" a vorbit si despre noii colegi de platou.

Adrian Despot: "In ceea ce-i priveste pe noii colegi, Loredana, Smiley si Tudor, ne cunoastem de ani buni, toti trei sunt adevarati profesionisti si sunt convins ca vom face echipa buna impreuna, iar cei de acasa vor urmari un show pe masura. Abia astept sa incepem!

In cele sase sezoane "Vocea Romaniei" de pana acum, Marius Moga a contribuit din plin la descoperirea si formarea unor concurenti cu calitati vocale remarcabile, fiind un adevarat mentor pentru acestia. Marius este antrenor la Vocea Romaniei Junior, competitie pe care a castigat-o in primul sezon impreuna cu micuta Maia Malancus, se concentreaza pe acest proiect si pe multe alte proiecte pe care le are in derulare sau pe care le pregateste.

Marius Moga:Urmeaza o perioada plina pentru mine si echipa. Incep filmarile pentru cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior, un proiect care imi este foarte drag de cand am devenit tatic. Vom continua sa lansam artisti fresh atat in tara, cat si in strainatate. Pe langa asta, am inceput deja sa formam echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem sa le deschidem cu parteneri din toata tara in Alba Iulia, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Galati si Targu Mures."

Artistul a vorbit despre ce inseamna munca in studioul de inregistrare, despre un nou proiect, dar si despre distractia cu cei mici.

Marius Moga: "Cred ca este important sa oferim ceva inapoi, descoperind oameni talentati si ajutandu-i sa aiba o cariera in muzica, indiferent din ce colt al tarii compun sau produc. In primul sezon, m-am atasat foarte tare de cei mici, asa ca am inceput sa lucram, sa ne distram impreuna in studio, sa facem piese, iar in curand, pentru ca ei sunt viitorul, vor avea propia lor platforma, DeMoga Young Music, prima piesa lansata fiind a Maiei Malancus. Am planuri mari, pe care vreau sa le realizez impreuna cu echipa DeMoga Music si partenerii nostri si imi doresc sa ma concentrez pe pozitionarea talentului muzical romanesc in lume. Le urez mult succes colegilor mei de la Vocea Romaniei si bun venit lui Adrian Despot!

"Vocea Romaniei" le va aduce telespectatorilor in aceasta toamna un show dinamic, voci uluitoare si patru antrenori determinati sa descopere castigatorul sezonului 7 al celei mai tari competitii a vocilor. Lupta pentru cei mai buni concurenti se anunta a fi apriga, iar spectacolul unul de exceptie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO