Noemi Lenoir, model si mama copilului lui Makelele, a vrut sa se sinucida

Ultima actualizare: 11-04-2012 02:46
Noemi Lenoir

Fosta (sau actuala) iubita a fotbalistului Makelele, cu care are un baiat de cinci ani, a fost gasita fara cunostinta dupa ce incercase, se pare, sa se sinucida.

 

Noemi Lenoir a fost gasita pe podeaua casei fotbalistului din apropierea Parisului. Luase un cocktail de droguri si alcool. Makelele a fost cel care a sunat la urgenta, dupa ce a descoperit-o. Numai ca, dupa cateva minute, Noemi s-a trezit si a anulat apelul la Salvare.

Modelul a plecat din casa, pe jos, iar dupa cateva ore a fost gasita lesinata in padure, de un trecator. Domnul care isi plimba cainele a chemat imediat Salvarea.

Medicii au gasit-o intr-o stare deplorabila. Era clar ca era foarte bolnava, spun cei care au vazut-o. Noemi a fost transportata la spital si a fost tratata pentru otravire, iar acum isi revine.

Noemi si Makelele au o relatie mai mult decat tumultoasa, incepand din 2003. Fotbalistul a calcat se pare de mai multe ori stramb. Iar modelul avea de ceva vreme un alt iubit, un milionar elvetian pe nume Carl Hirschmann, implicat acum intr-un scandal sexual. El e acuzat ca droga tinere modele cu un cocktail numit "Love Potion", apoi facea cu ele filmulete in timpul unor acte sexuale. Daca vroiau sa nu apara in presa, domnisoarele trebuiau sa plateasca. Domnul, fost iubit al lui Paris Hilton, este acum eliberat conditionat la Zurich, iar Noemi mergea frecvent sa il viziteze.

Apropiatii spun ca relatia cu Claude Makelele era importanta, dar numai pentru ca era tatal copilului si ca Noemi il iubea acum pe Carl.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO