Nepoata prințesei Diana, surprinsă pentru prima dată alături de iubitul de 60 de ani. FOTO

13-05-2019 21:46

Lady Kitty Spencer

Lady Kitty Spencer, modelul de 28 de ani care a ajuns în atenția publică după ce toată lumea a comparat-o cu mătușa sa, prințesa Diana, la nunta lui Harry și Meghan, a fost fotografiată recent alături de iubitul în vârstă de 60 de ani.

 

Lady Kitty Spencer este într-o relație cu milionarul Michael Lewis din 2018, însă cei doi și-au ținut relața departe de ochii presei.

Joi, ei au fost surprinși părăsind hotelul The Mark din Manhattan, deși au încercat să fie cât mai discreți. Astfel, Lewis a ieșit primul și așteptat pe trotuar până când a ajuns taxiul, după care și ea l-a urmat, scrie Daily Mail.

„Când Michael a văzut Uberul, Kitty a ieșit din hotel. Amândoi au mers cu capetele plecate și au urcat rapid în mașină”, a declarat un martor care se afla în zonă.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu Lady Kitty.

Hotelul în care cei doi au fost văzuți a fost ales și de Meghan Markle pentru a celebra prima sa sarcină. O cameră de hotel poate costa chiar și 50.000 de lire pe noapte.

Iubitul lui Kitty, născut în Africa de Sud, este cu șase ani mai în vârstă decât tatăl acesteia, contele Spencer, și are o avere de 80 de milioane de lire (n.r – aproximativ 92 milioane de euro). El este divorțat și tată a trei copii.

Lady Kitty a fost numită de presă „nepoata obraznică” pentru aparițiile controversate în lumea exclusivistă a Londrei. 

Anterior, Kitty Spencer a fost într-o relație de patru ani cu magnatul imobiliar Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani, care a părăsit-o în 2017 pentru actrița și modelul Liz Hurley, în vârstă de 53 de ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO