Modelul care a stârnit controverse după ce s-a sărutat cu o femeie robot. GALERIE FOTO


Ultimul update: Duminica 19 Mai 2019 11:36
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2019 11:22
Categorie: Stiri Mondene
Modelul care a stârnit controverse după ce s-a sărutat cu o femeie robot

Modelul Bella Hadid a stârnit controverse, după ce s-a sărutat cu o femeie robot într-o reclamă pentru Calvin Klein.

 

Reclama, care face parte din campania „My Calvins”, a fost criticată pe motiv că portretizează în mod eronat comunitatea LGBT, ceea ce a determinat compania să își ceară scuze pentru campanie, scrie Daily Mail.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is a dream. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 19-year-old robot #LilMiquela blurs the lines of truth and beautiful fiction with #BellaHadid. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ See more on calvinklein.com/mycalvins ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @bellahadid with @lilmiquela ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #MYTRUTH #MYCALVINS

O postare distribuită de CALVIN KLEIN (@calvinklein) pe

În imagini, Bella Hadid poartă un tricou Calvin, când Lil Miquela – un model care susține că ar fi un robot – se îndreaptă spre ea. Cele două se apropie, după care se sărută, în timp ce o voce pe fundal spune: „Viața este despre ușile deschise. Constă în a crea vise noi despre care nici nu știai că pot exista.”

După apariția reclamei, numeroase persoane s-au declarat nemulțumite. „Sunt numeroase modele LGBT care ar fi putut fi folosite”, a transmis o persoană pe Twitter.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu femeia robot.

„Prin această campanie am vrut să promovăm libertatea de expresie pentru o gamă variată de identități, inclusiv de gen și sexuale. Această campanie a fost creată pentru a pune sub semnul întrebării normele convenționale și stereotipurile din reclame. În acest filmuleț, vrem să explorăm linia fină dintre realitate și imaginație. Înțelegem și recunoaștem că a pune o persoană heterosexuală să se sărute cu o persoană de același sex poate fi interpretată drept momeală. Nu a fost intenția noastră să portretizăm în mod eronat comunitatea LGBT și regretăm sincer”, au transmis reprezentanții Calvin Klein.

Lil Miquela, cunoscută și drept Miquela Sousa, este un personaj ficțional și un proiect digital. Ea are pe Instagram peste un milion de ani.

FULLSCREEN
Modelul care a stârnit controverse după ce s-a sărutat cu o femeie robot. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO