Meghan Markle, mărturii emoționante despre Harry. Ce spune despre relația lui cu Archie

Ultima actualizare: 25-09-2019 20:11

Ducesa de Sussex a declarat în cadrul vizitei din Africa de Sud că Prințul Harry este „cel mai bun tată” pentru fiul lor, Archie.

 

Ducele și ducesa de Sussex au vizitat, în a doua zi a turului din Africa de Sud, plaja Monwabisi din Cape Town, unde s-au întâlnit cu surferii, au luat parte la dansuri tradiționale și au aflat noutăți despre munca ONG-ului „Waves of Change”.

În cadrul unui exercițiu mental ce a avut loc pe plajă, cei doi au fost îndemnați să își complimenteze talentul de părinte. În cadrul acestui exercițiu, ducesa Meghan l-a descris pe Prințul Harry drept „cel mai bun tată”, relatează publicația Mirror.co.uk.

„Am fost îndemnați să ne comunicăm punctele forte. Meghan a ezitat un pic, așa că unul dintre coordonatori a sugerat că punctul ei forte este dansul”, a declarat Ash Heese, coordinator al Waves for Change.

Ducesa a râs și a transmis că noul punct forte este cel de a fi părinte, iar ea și ducele de Sussex îl învață și îl dezvoltă zilnic.

„Apoi a spus că Harry este cel mai bun tată, iar Harry a spus că ea este cea mai bună mamă”, a declarat coordonatorul.

ONG-ul „Waves of Change” oferă servicii pentru sănătate mintală, combinând surful cu terapie pentru minte și corp. Ducesa de Sussex a discutat în cadrul acestui exercițiu despre stereotipurile care înconjoară subiectul sănătății mintale și a transmis că este crucial pentru tineri să vorbească despre sentimentele lor.

„Nu contează unde ești în această lume. Fiecare persoană se confruntă cu o versiune diferită a aceluiași lucru. Cu toții încercăm să ne descurcăm și să găsim puțin optimism”, a declarat Markle.

La finalul vizitei de pe plajă, ducesa Meghan s-a întors la fiul ei, Archie, iar prințul Harry a făcut o vizită Unității Maritime de Poliție din Africa de Sud.

„Acest tur al Africii va fi fantastic, abia așteptam să vizităm Cape Town- este prima ei vizită aici, iubesc acest loc. Oamenii, energia, distracția, pozitivitatea, optimismul, speranța. Sunt oameni tineri și bătrâni care încearcă să schimbe lucruri care au devenit o normă”, a declarat Prințul Harry.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO