Mădălina Ghenea și-a anulat venirea în România, la premiera „Urma”, din cauza coronavirusului

Ultima actualizare: 04-03-2020 09:52
Madalina Ghenea
Alex Damian

Mădălina Ghenea și-a anulat venirea în România, la premiera filmului ”Urma”, din cauza măsurilor de protecție împotriva epidemiei de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Transilvania Film, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale „Urma”, primul film românesc în care joacă, acesta fiind și debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguță.

Filmul intră în cinematografe din 6 martie.

Conform sursei citate, actrița a considerat că este ”cea mai prudentă alegere”, în condițiile în care, în România, există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actrița și-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecțiile de gală ale primului film românesc în care joacă și să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special, în exclusivitate, celor prezenți la proiecțiile speciale programate pe 4 și 5 martie (la Băneasa Grand Cinema, respecitv la Cinema City AFI Cotroceni). Mădălina Ghenea speră că toți cei care vor urmări filmul în cinematografe, începând din 6 martie, îl vor întâmpina cu aceeași căldură precum spectatorii avanpremierei din 2 martie, de la Iași.” - mai spun cei de la Transilvania Film.

O proiecție specială în prezența ei va fi programată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai și 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO