Fiica lui Steven Spielberg a fost arestată. Tânăra este actriță în filme pentru adulți

Ultima actualizare: 03-03-2020 09:28

Mikaela Spielberg, una dintre fiicele regizorului american Steven Spielberg, a fost arestată pentru violenţă domestică în oraşul Nashville, a anunţat sâmbătă site-ul revistei People.

Un reprezentant al Biroului Şerifului din comitatul Davidson din statul american Tennessee a confirmat această arestare. Potrivit unor documente judiciare publicate online, Mikaela Spielberg, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată sâmbătă dimineaţă în jurul orei locale 06:30 şi transportată la Centrul de detenţie Hill din oraşul Nashville.

Potrivit aceluiaşi oficial american, cauţiunea pentru eliberarea fiicei cunoscutului regizor a fost deja achitată, însă tânăra a fost eliberată doar după expirarea unui interval de 12 ore petrecute în arest, în virtutea unei proceduri standard ce vizează cazurile de violenţă domestică.

Mai multe imagini cu Mikaela Spielberg găsiți în GALERIA FOTO.

Agentul de presă al regizorului Steven Spielberg nu a făcut deocamdată declaraţii pe această temă, potrivit Agerpres.

Chuck Pankow, logodnicul tinerei, a confirmat la rândul său această arestare, printr-o declaraţie acordată postului Fox News, în care a precizat că incidentul a reprezentat "o neînţelegere".

"Nimeni nu a fost rănit", a adăugat Chuck Pankow, în vârstă de 47 de ani.

Mikaela Spielberg, care a dezvăluit recent că a devenit actriţă de filme pentru adulţi, a fost adoptată de Steven Spielberg, în vârstă de 73 de ani, şi de cea de-a doua soţie a cineastului, actriţa Kate Chapshaw.

Din familia Spielberg mai fac parte un fiu - Sawyer, în vârstă de 27 de ani - şi fiicele Sasha, în vârstă de 29 de ani, şi Destry, în vârstă de 23 de ani, dar şi cei doi copii ai actriţei Kate Chapshaw dintr-o căsătorie anterioară - Jessica, în vârstă de 43 de ani, şi Theo, în vârstă de 31 de ani - şi Max, fiul în vârstă de 34 de ani pe care regizorul îl are cu prima lui soţie, actriţa Amy Irving.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO